Příbuzní VIP v Hlasu: Bratr Etzlerovy milenky Pavlovčinové si vybíral, o dceru Černocké stál jen Vojtek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Příbuzní VIP v Hlasu: Bratr Etzlerovy milenky Pavlovčinové si vybíral, o dceru Černocké stál jen Vojtek

Hlasu se účastní i dcera Petry Černocké Bára a bratr Radky Pavlovčinové Adam.
Hlasu se účastní i dcera Petry Černocké Bára a bratr Radky Pavlovčinové Adam. (reprofoto TV Nova)

V pěvecké hudební soutěži Hlas Česko Slovenska se snaží prosadit příbuzní známých osobností. A postoupili do semifinále. Ne o všechny se ale strhla mezi porotci rvačka.

Na Nově v neděli odstartovala show Hlas Česko Slovenska, v níž nebyla o překvapení nouze. Před kouče postoupil ze základního výběru i Adam Pavlovčina, který se snaží navázat na svou sestru Radku. Ta se objevila v obdobné show Robin Hood- Cesta ke slávě, ale mnohem více se proslavila jako milenka Miroslava Etzlera. S hercem se seznámila při natáčení seriálu Cesty domů. Jeho vztah s Vilmou Cibulkovou ale tento úlet ustál.

Adam má cestu do showbyznysu otevřenou, protože v Hlasu postoupil do dalšího kola a to tak, že se o něj porotci nějakou chvíli přetahovali. Nakonec se však rozhodl pro tým Dary Rolins. Využije při cestě vzhůru Radčiny zkušenosti?

Mezi soutežícími se objevila i Bára Vaculíková, jíž zviditelnila její matka Petra Černocká. I ona se těšila z postupu, i když kouče moc neoslinila. Uspěla jen u Vojtka. Přitom přiznala, že nesnáší rock a o spolupráci s ním vůbec nestojí. Pepa se však vyjádřil úplně jinak: "Věřím, že v ní ten rockerskej potenciál je a že se nám bude spolupracovat skvěle," dodal.



Přečtěte si
illis
14. 2. 2012 • 19:29

také není to pravé, ať se potom nediví, když budou jiní poukazovat na protekci . Ani bych se nedivila. Kdyby byla trafikantkou, tak by to bylo jedno, ale matka soutěžící je zpěvačka !

illis
14. 2. 2012 • 19:25

na křtu knihy Markéty Hrubešové Vaculíková také prozradila, že má zakázáno své mamince Petře Černocké říkat babičko. "To přísně utnula. Musí se jí říkat pramámo, na babičku je alergická," dodala se smíchem. Tak ta pramáma je fakt k smíchu . Své dceři Olívii Coco říká "Kokoško". No každý říkáme dítěti nějak, ale nikdy bych nedala svým dcerám jméno Coco . Až bude mezi dětmi ve škole, tak si s tím asi užije. Určitě příjemnější a zvukově malebnější je jméno Olívie , bez Coco nebo Kokošky.

jity
14. 2. 2012 • 12:03

neviděla jsem dceru Černocké, ale snad měla s kariérou zpěvačky začít trochu dříve, neni jí už 30?

pohadkamaje
13. 2. 2012 • 11:08

Dcera Černocké NEOSLINILA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.