Vendula Svobodová a Patrik Auš: Usmíření v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Svobodová a Patrik Auš: Usmíření v přímém přenosu!

Auš dal své manželce velkou pusu. A ona se nebránila.
Auš dal své manželce velkou pusu. A ona se nebránila. (Showpix.cz)

Vendula Svobodová (39) si musela připadat jako v hollywoodském filmu. Krátce po sobotním přímým přenosem koncertu pro nadaci Kapka naděje za ní totiž do zákulisí přišel její manžel Patrik Auš (33).

Pohladil ji, políbil na tvář a předal obálku s dopisem. Je možné, že se pokusil se svojí ženou, od které se na konci ledna odstěhoval, usmířit!

Patrik, oblečený v bundě a džínách, zastihl Vendulu v pražském hotelu Clarion několik minut před začátkem živě vysílaného koncertu, který moderovala s Petrem Šiškou (46).

Šokovaná šéfka Kapky naděje nevěděla, co má dělat. Patrik, který se v PrazeVysočanech stavil jen na chvíli, ji prostě stůj co stůj chtěl pozdravit a před důležitou akcí podpořit.

„To, jestli jsem čekala, že přijde, nechci komentovat. Je to moc osobní,“ řekla deníku Aha! Vendula oblečená v oranžovorůžových šatech od návrhářky Táni Kovaříkové.

Patrik, který svoji ženu neustále objímal a hladil, pak do jejích rukou krátce před svým odchodem vložil obálku s dopisem, na kterou napsal: „Pro Vendulu, Patrik!“ Psaní si ale Svobodová před přímým přenosem nestihla přečíst.

Setkání svého »táty« s mámou přihlížel i Vendulin syn Jakub, na kterého po celý večer dávali pozor Patrikovi rodiče. „Ono to mezi nimi není tak hrozné, jak to vypadá,“ podotkl František Auš. Vypadá to tedy, že by se k sobě manželé mohli vrátit!



Přečtěte si
xell
14. 2. 2012 • 12:12

defakto
13. 2. 2012 • 20:43

Usmíření v přímem přenosu ? Václava to narafičala tak aby to vypadalo jako jako happy and ! Kdoví jak je to v skutečnosti !

pohadkamaje
13. 2. 2012 • 19:55

Ty máš zas naváto pod kulichem, co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.