Soutěž Královna plesu: Lenka si šila šaty sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soutěž Královna plesu: Lenka si šila šaty sama!

Lenka - Návrhářka Tereza: „Asymetrické řešení tohoto korzetu v kombinaci s barevným kontrastem vytváří z šatů nepřehlédnutelný model. S jednoduchou černou tylovou sukní krásně koresponduje volně spuštěný účes z dlouhých černých vlasů. Lehká inspirace gotic stylem dělá z Lenky přímo démonickou maturantku.“
Lenka - Návrhářka Tereza: „Asymetrické řešení tohoto korzetu v kombinaci s barevným kontrastem vytváří z šatů nepřehlédnutelný model. S jednoduchou černou tylovou sukní krásně koresponduje volně spuštěný účes z dlouhých černých vlasů. Lehká inspirace gotic stylem dělá z Lenky přímo démonickou maturantku.“ (www.kralovnaplesu.cz)

Soutěž serveru Ahaonline.cz a deníku Aha! Královna plesu nabírá na obrátkách. A jako každou neděli i dnes hodnotí návrhářka Tereza Sabáčková exkluzivně pro Aha! tři z TOPovaných soutěžních fotek.

Tereza, která navrhuje róby mnoha známým tvářím showbyznysu, tentokrát jen chválila. A to měla před sebou tvrdý oříšek, hodnotila totiž svoji potenciální budoucí konkurenci. Soutěžící Lenka, absolventka Střední průmyslové školy oděvní v Praze, prozradila, že si šaty navrhla a ušila sama.

Přestože přihlašování do prvního kola skončilo v pátek, pořád máte šanci se soutěže Královna plesu zúčastnit a vyhrát ceny v celkové sumě za více než 120 tisíc korun. Už od pondělního poledne můžete začít přihlašovat své plesové fotografie do 2. kola soutěže.

Fotky přihlášené do 1. kola teď ale čeká jiný úkol. V pondělí, přesně ve 12 hodin se na stránkách soutěže www.KRALOVNAPLESU.cz rozbíhá internetové hlasování, z něhož vzejde 30 nejlepších finalistek. Ty se pak utkají jak o titul, tak o hodnotné ceny. Takže nezapomeňte říct všem kamarádům, kamarádkám, příbuzným nebo fanouškům na sociálních sítích, aby nezapomněli pro vaši fotku hlasovat.

1163657:gallery:true:true

Stále můžete TOPovat, tedy zajistit tak své fotce krásné umí st ěn í ve speciálně vyhrazeném prostoru na hlavní stránce soutěže, kde ji všichni pohodlně najdou. Z těchto fotek také redakce Ahaonline. cz vybírá tři, jež Tereza Sabáčková ohodnotí už příští týden v tištěném Nedělním Aha!.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.