Zpěvačka Beyoncé poprvé ukázala dcerku Blue Ivy: Narodil se jí vlasáč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Beyoncé poprvé ukázala dcerku Blue Ivy: Narodil se jí vlasáč!

Šťastná máma Beyoncé. Blue po ní zdědila mandlové oči a ústa.
Šťastná máma Beyoncé. Blue po ní zdědila mandlové oči a ústa. (ČTK/AP, Tumblr)

Byly o ní popsány stohy papíru, mluvilo se o ní na celém světě, přesto ji nikdo nikdy neviděl. Až doteď. Tahle roztomilá vlasatá holčička je Blue Ivy Carter – v současnosti nejslavnější dítě světa. Asi netřeba dodávat, že jeho šťastnými rodiči jsou americká zpěvačka Beyoncé (30) a rapper Jay-Z (42), vlastním jménem Shawn Carter.

Miminko přišlo na svět už 7. ledna, jeho rodiče se je ale snažili alespoň pár týdnů uchránit před očima zvědavců. Napjatě očekávané snímky zveřejnili až nyní na sociální síti Tumblr.

„Vítejte a sdílejte naši radost. Děkujeme, že respektujete naše soukromí v této pro nás nádherné životní etapě,“ píše se v komentáři k celkem pěti zveřejněným snímkům, pod nimiž je podepsána rodina Carterových.

Beyoncé a Jay-Z se rozhodli ignorovat módní trend prodat fotky dítěte co nejlukrativněji. Připomeňme, že snímky své dcerky Shiloh (5) prodala v roce 2006 hvězdná dvojice Jolie – Pitt za 78 milionů Kč, peníze šly ale na charitu.

O dva roky později dostali za fotky dvojčat Vivienne a Knoxe (3) už 268 milionů Kč! To Jennifer Lopez a Marc Anthony utržili ve stejném roce za fotky dvojčat Emme a Maxmiliana (3) »jen« 115 milionů korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.