Tajný deník hollywoodské hvězdy Demi Moore: Porodila mrtvé miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tajný deník hollywoodské hvězdy Demi Moore: Porodila mrtvé miminko!

Jakých překvapení se od Demi Moore ještě dočkáme?
Jakých překvapení se od Demi Moore ještě dočkáme? (Profimedia.cz)

Americká herečka Demi Moore (49) je na dně. Po rozpadu manželství s Ashtonem Kutcherem (34) se léčí na psychiatrii v Utahu. V kuloárech se šušká o její anorexii, dokonce i o drogách! A aby toho nebylo málo, vyplul na povrch její tajný deník odhalující hereččinu temnou minulost!

Ručně psaný deníček byl nalezen v roce 2007 na skládce. Pravost 80stránkového »dokumentu« přezkoumávali experti. A výsledek? Ano, zápisky psala skutečně Demi Moore vlastní rukou! A jeho obsah? Drogy, sex a alkohol!

Herečka se deníčku svěřila, že jí matka Virginia (†54), která byla sama těžkou alkoholičkou, dala první pivo už ve třech letech. Na letním táboře o šest let později přišel na řadu první joint marihuany! Ve 13 letech vyzkoušela Demi kokain, kterým se ve 23 letech předávkovala v takové míře, že málem zemřela…

Ani deníček ovšem neměl její stoprocentní důvěru. Sice se mu svěřila s románkem, který prožila se slavným kolegou, jeho jméno však zůstává utajeno! S »Panem Záhadným« údajně dokonce otěhotněla a porodila mrtvé miminko!



Autor:  kat

Přečtěte si
spoon
12. 2. 2012 • 09:37

vykakal mrtvé hovínko, ještě teď z toho mám noční můry!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.