Druhý nejmocnější muž Sparty Přibyl je mrtvý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Druhý nejmocnější muž Sparty Přibyl je mrtvý!

Lukáše Přibyla našli na Letné mrtvého. Bylo mu jen 33 let.
Lukáše Přibyla našli na Letné mrtvého. Bylo mu jen 33 let. (Mária Rušinová)

Místopředseda představenstva fotbalové Sparty Lukáš Přibyl v 33 letech zemřel. Podle informací serveru iDnes.cz byl dnes nalezen v sídle klubu na stadionu na Letné mrtvý. Na místě zasahovala policie a záchranka.

„Nezlobte se, nebudu se k ničemu vyjadřovat. Možná zítra,“  řekl jeden z tří místopředsedů představenstva Sparty Dušan Svoboda, který je zároveň také místopředsedou Fotbalové asociace ČR. „Nejsem ve fázi, že bych o tom chtěl dávat výpovědi, rozumíte. To byl můj blízký kamarád,“ řekl předseda sparťanského představenstva Daniel Křetínský Rádiu Impuls.

„Oznámení jsme obdrželi nedlouho před 16. hodinou. V tuto chvíli zjišťujeme a prošetřujeme, co se stalo, zatím však bez konkrétních závěrů,“  řekl ČTK mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Přibyl pracoval ve sportovní redakci České televize, poté dělal ve Spartě tiskového mluvčího. Pak odešel do konkurenčních Bohemians 1905, jimž dlouhá léta fandil. V klubu z Vršovic působil jako ředitel. Na podzim 2010 u "klokanů" skončil a spolupracoval s hráčskou agenturou Sport Invest.

Do Sparty se vrátil loni na konci podzimní části a klub krátce nato angažoval na post generálního sportovního manažera Jaroslava Hřebíka, jenž nahradil Jozefa Chovance. Přibyl měl působit jako pravá ruka šéfa Sparty Křetinského.

V minulých dnech pražský městský soud Přibylovi zrušil podmíněný trest ve vleklé kauze Bohemians. Bývalý ředitel "klokanů" čelil obvinění z poškození věřitele, pokusu k tomuto činu a porušení povinnosti v insolvenčním řízení. Přibyl obvinění odmítal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.