Tereza Brodská: Máma mě zmlátila kvůli svačině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tereza Brodská: Máma mě zmlátila kvůli svačině!

Jana Brejchová
Jana Brejchová (Foto Aha! – Martin Hykl)

Herečka Tereza Brodská (43) má na své dětství nepříjemné vzpomínky. Její matka Jana Brejchová (72) totiž nešla pro ránu daleko…

Brejchová neměla kvůli kariéře herečky na výchovu dcery příliš času a vzájemný spor se rozhodla řešit i násilím. Tereza byla na základní škole extrémně hubená a odmítala jíst svačiny. Proto dostávala chléb vyřezávaný ve tvaru zvířátek, aby měla větší motivaci jíst.

„Jednoho dne jsem přišla domů a ona se zeptala, jestli jsem svačinu snědla. Odpověděla, jsem že ano, ale když se podívala do tašky, svačina tam byla,“ zavzpomínala Brodská v magazínu Dnes. „Dostala zlost, která jí dala obrovskou sílu. Jednou rukou mě zvedla do vzduchu a tou druhou mě bušila do zadku,“ pokračovala Tereza. Po tomto incidentu se urazila a utekla do svého pokoje, kde ji matka později vyhledala a omluvila se jí.

Tragický zážitek ale Terezu Brodskou natolik ovlivnil, že by na svého syna nikdy nevztáhla ruku. Samovi je dnes 16 let a nikdy nebyl bit.

Nervy při výchově ruply i exministru Michaelu Kocábovi. Když jeho dcera Natálie v pěti letech dostala hysterický záchvat, zvolil zajímavý způsob, jak ji zkrotit. „Strčil jsem ji do vany pod studenou sprchu, aby se uklidnila,“ prozradil tatínek dvouměsíčního Davida, jehož mu porodila milenka Lejla Abbasová.



Přečtěte si
catherin4
31. 3. 2013 • 20:49

Nechapem, preco s tym teraz chodi do bulvaru. Ja som prezila v detstve daleko horsie bitky, od otca i matky, raz som musela kvoli tomu chodit na chirurgiu. Neomluvil sa mi nikdy ani jeden. Prave naopak, matka ked sa nastvala, napr. ze som nieco neodlozila, zmlatila ma jak zito a potom na mna vrieskala kludne i viac nez tyzden, kym som sa jej dobre ze na kolenach neomluvila. Otec ma zas zmlatil aj preto, ze prievan buchol dverami, alebo ze som behala po trave. To bolo peklo v destve a nie to, ze raz dostala na zadok. Boze.

jity
10. 2. 2012 • 10:16

její rodiče byli oba dobří herci, mladá už se jen veze v jejich šlépějích. Pan Brodský, to byl pan herec. Brejchová uměla určitý typ rolí také dobře hrát. Třeba i ty plačky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.