PROSTŘENO: Blbka Kristína si nevěděla rady s dortovou formou! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO: Blbka Kristína si nevěděla rady s dortovou formou! +VIDEO

Kristína je kuchařka-amatérka
Kristína je kuchařka-amatérka (TV Prima)

Brněnské Prostřeno se chýlí ke konci. Poslední den patří studentce Kristíně, kterou svou účastí v soutěži docela riskuje. S vařením totiž nemá téměř žádné zkušenosti.

Odvaha ale slovenské studentce nescházela a hostům připravila menu, které si nikdy dříve nevyzkoušela. Tohle může být naprosté fiasko stejně jako ohromující překvapení. Nicméně při vaření Kristína nevypadala příliš přesvědčivě. Kuchyni má sice moderní, ale s jejím vybavením si neví rady.

Vypůjčený mixér dokonce pokazila a bramborové pyré musela vytvořit ručně. Ještě více jí ale dala zabrat dortová forma, která pro ni byla doslova hlavolamem. „Proč jsem to, blbka, rozdělávala? Přinesli mi to zavřený,“ řekla Kristína při skládání kuchyňského »hlavolamu«.

Jako předkrm servírovala grilovaný sýr se salátem z pečených paprik. Na něm si smlsnula i potížistka Líba, protože dostala speciální nekořeněnou verzi. Největší úspěch ale slavila její kuřecí prsa s bylinkovým máslem. „Pochutnala jsem si moc, málem jsem vylízala talíř,“ nešetřila chválou Jana. Začínající kuchařku Kristínu to dojalo k slzám.

Největším zážitkem pro hosty byl ale její limetkový cheesecake. Ne, že by byl tak chutný, ale nikdy předtím jej nejedli. Jana si myslel, že jde o pohár, a Líba prohlásila: „Já jsem o tom hodně četla, ale nikdy jsem to neměla.“

Kdo si nakonec odnese 40 tisíc korun? Sledujte Prostřeno na Primě!

Kristíniny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
winterfreshka
10. 2. 2012 • 20:12

Zrovna od pisálků tento titul sedí

ianka
10. 2. 2012 • 19:19

blbka, jak praví redakce, ale má svých 4O v kapse

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.