Rychtářová promluvila: Bartošová je alkoholička a zneužívá léky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rychtářová promluvila: Bartošová je alkoholička a zneužívá léky!

Darina Rychtářová čeká, až se její manžel vzpamatuje a vrátí se zpátky.
Darina Rychtářová čeká, až se její manžel vzpamatuje a vrátí se zpátky. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Kolaps Ivety Bartošové (45) přiměl manželku Josefa Rychtáře (53) k ukončení mlčení. Iveta je podle Dariny problematická alkoholička, ale Pepa by na ni ruku nikdy nevztáhnul.

Zpěvačka se v úterý objevila v nemocnici s modřinami, které vzbuzovaly podezření na domácí násilí. Rychtář je totiž známý svým agresivním chováním. Zranění Bartošovém ale podle něj způsobil její pád na noční stolek.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Už to nejde, abych stála stranou. Nemám jediný důvod krýt Pepu, ale o pádu vím. Nebyl důvod, proč bych se měla zrovna já starat, zda Iveta chce a nebo nechce jít k lékaři. Sice jsem si myslela, že je to čirý nerozum, odmítat jakékoliv lékařské vyšetření, ale to je její věc," napsala na facebooku Rychtářová, která po 27 letech chystá rozvod. „Je impulsivní, emotivní chlap, ale ženu by neuhodil," bránila svého manžela.

Bartošové ale Darina stále nemůže přijít na jméno. „Josef má Ivetu rád a snažil se. Že to bude tak těžké, rozhodně netušil. Je laik a pokud máme nazývat věci pravými jmény, tak Iveta je alkoholička a má problémy se zneužíváním léků. Potřebuje odbornou pomoc. To se v domácím prostředí nedá zvládnout,“ odsoudila Rychtářová zpěvačku, která ji připravila o manžela.



Přečtěte si
winterfreshka
10. 2. 2012 • 20:15

Nechodil za Ivetou její starej????

illis
10. 2. 2012 • 19:20

dobrá otázka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.