Řepka: Zavolal sociálku na vlastní dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Řepka: Zavolal sociálku na vlastní dceru!

Tomáš Řepka
Tomáš Řepka (Aha! – Mária Rušinová)

Tohle je na červenou kartu! Vytočený fotbalista Tomáš Řepka (38) posílá sociálku na vlastní dceru Veroniku (16). Celé to začalo větou  puberťačky, která Řepkovu partnerku Vlaďku Erbovou (30) nazvala cikánskou nádherou. „Nenávidím svýho otce a tu jeho cikánskou nádheru,“ napsala na sociální síti.

Těhotná modelka to přešla, ale vlastní táta se rozčílil a po poradě s právničkou se rozhodl k tomuto šílenému kroku. „Napíšeme na sociální odbor. Měli by si promluvit nejen s matkou, ale i s Verunkou, tohle už je neúnosné,“ řekla deníku Aha! Dalila Pelechová, advokátka zastupující Tomáše Řepku.

Zvažují i další právní kroky, k rasistickým útokům se totiž přidal i současný milenec Renaty Řepkové Václav Vokál a Erbová vypěnila.

„Volala, že na nás podává trestní oznámení. Verče je teprve šestnáct, takže to asi podá na její matku Renatu,“ přemýšlel nahlas Vokál a popřel, že by na svém soukromém profilu hanil Vlaďku Erbovou. „Nikde tam není napsáno její jméno, to si zřejmě vydedukovala ona sama,“ dodává Vokál.



Přečtěte si
mirkazam
17. 2. 2012 • 06:54

jen se nestyď, že chodíš s cigoškou, vždyť jsme si všichni rovni.A tvoje dcera se přesně strefila. Že si hrajete na Be khemovi, za to může právě ta tvoje silikonová nádhera, tak se nestřap...

loft
16. 2. 2012 • 20:08

BLBĚ MLUVÍŠ A PÍŠEŠ. tO,CO DĚLÁ vLADĚNA s Řepou je nechutné, nehodí se to- a to je slabé slovo ! Ci-go-ša úmyslně provokuje. za to, že odvedla dětem otce by se měla spíš stáhnout- žít s ním tedy v lásce,ale jeho dětem dát přes bulvár pokoj. Ona dělá z jejich otce ještě hňupa-tím jak se zvěřejňuje s intimními věcmi, tak jak se s tím mají ty děcka vyrovanat ? Přála bych jí, aby se jí stalo totéž- aby "Viktorince" někdy prováděla dospělá osoba PŘESNĚ TO, co ona Řepkovým dětem !

loft
16. 2. 2012 • 20:03

Tomáši Řepko, Tvoje dcera se zdaleka nezachovala tak špatně a nemorálně, jako ty a ta Tvoje přičmou-dlá peklířka. Vůči Tvým dětem i ženě se chová HNUSNĚ - DVAKRÁT PODTRŽENO ! ÚuMYSLANĚ INFORMUJE O vÁS DVU NECHUTNĚ TAK, ŽE TO VYTÁČÍ I LIDI, KTEŘÍ S VÁMI NEMAJÍ NIC SPOLEČNÉHO, NATOŽ DOSPÍVAJÍCÍ HOLKU A JEŠTĚ DCERU ! NE SOCIÁLKU, ALE OMLUVIT BY SES JÍ MĚL A vLADĚNĚ ZAKÁZAT, ABY O vÁS PODÁVALA INTIMNÍ INFORMACE CELÉ VEŘEJNOSTI- dělá to úmyslně a ty jsi za v-la !!

knkn
16. 2. 2012 • 19:59

NECH DRUHÉ NA POKOJI, Ať píší, jak píší. Dotyčný měl obsahově pravdu a gramatika se tady neřeší, VO-LE !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.