Petra Janů po smrti manžela: Jedeme dál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Janů po smrti manžela: Jedeme dál!

Petra Janů
Petra Janů (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Zpěvačka Petra Janů (59) v prosinci pochovala manžela Michala Zelenku (†63). Po období truchlení se v plné síle vrátila na koncertní pódium.

Petra Janů vystoupila jako host Olympicu v pražské Malostranské Besedě a pro svůj návrat si nemohl vybrat lepší píseň, než duet Jedeme dál, který nazpívala společně s Petrem Jandou. Nepříznivé životní období tak překonala zpěvem a příslibem pro své fanoušky, které o koncert nepřipravila a ni v den smrti svého manžela.

„Měla jsem trošku obavy, jak mě přijmou skalní fanoušci Olympicu, ale když jsem viděla, jak si celý sál s námi zpívá Jedeme dál, bylo to skvělé. Písničku tenkrát vybral ze svého autorského šuplíku Petr Janda, když mě pozval na turné k 50. výročí Olympicu,“ řekla Petra Janů o jejich legendárním hitu.

Tehdy ale píseň Jedeme dál moc velký ohlas neměla. Obrat nastal až poté, co k ní Janů a Janda natočili videoklip. „Ve svém koncertním repertoáru ji mám dodnes a vždycky si ji s Petrem ráda zazpívám,“ dodala Janů.



Přečtěte si
svatadala
7. 2. 2012 • 16:53

je smutné, že pochovala manžela, ale žít se musí dál a ona to vzala za správný konec. Smutnit a pěstovat stres ničemu nepomůže, jedině že si přivodí sama sobě nemoc. Manžel by si nepřál, aby jen doma truchlila. Držím jí palce, aby se ze všeho dostala a dál nám krásně zpívala, jako dosud.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.