Vítová bojovala o poprsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vítová bojovala o poprsí!

Romana Vítová (vlevo) měla líbací náladu, kterou přenesla na Petru Macháčkovou.
Romana Vítová (vlevo) měla líbací náladu, kterou přenesla na Petru Macháčkovou. (Aha!: Dalibor Puchta a Marek Pátek)

PRAHA – „Já mám větší prsa!“ smála se z legrace rosnička Romana Vítová (28) na halloweenské párty v klubu Duplex. Její dmoucí objem prsou odhaloval kostým krvežíznivé upířice, kterému skvěle sekundovala Zapletalova vicemiss Petra Macháčková s kostýmem šílené hraběnky.


Kliknutím zvětšetePRAHA – „Já mám větší prsa!“ smála se z legrace rosnička Romana Vítová (28) na halloweenské párty v klubu Duplex. Její dmoucí objem prsou odhaloval kostým krve- žíznivé upířice, kterému skvěle sekundovala Zapletalova vicemiss Petra Macháčková s kostýmem šílené hraběnky. Kliknutím zvětšeteNa strašidelné párty se dokonale »vyžil« Václav Upír Krejčí v kostýmu upíra, který před vchodem vítal hosty v rakvi. Z truhly ho dostaly právě až křivky sexy upířice, kvůli kterým své »bydliště« opustil!

Na večírku, který pořádala prsatá Romana Vítová se svým přítelem Petrem Jáklem, bylo o skvělé kostýmy z barrandovských ateliérů vystaráno. Kliknutím zvětšeteNejkomičtější »ohoz« měl moderátor Zdeněk Podhůrský, který si vypůjčil kostým čerta. Ovšem za chvíli z něj zbyl pouze podnapilý čert, pohrávající si s dlouhými pocuchanými vlasy, za kterými se chvílemi skrýval. Žádná čertice kolem se nevyskytovala, a tak se Podhůrský jen motal kolem své manažerky Andrey.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJako na baterky poletoval po klubu Václav Upír Krejčí. „Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších svátků!“ vykřikoval nadšeně v dokonale padnoucím obleku. Když chtěl přítomným pořád sát krev, byl mu raději po chvíli nabídnut koktejl Krvavá Mary, kterému žíznivý Upír neodolal.

Hosté měli možnost zhlédnout hororovou komedii Choking Hazard, která skvěle doplnila halloweenskou atmosféru. Kliknutím zvětšetePo delší době do společnosti zabloudila také Ester Ládová. Kliknutím zvětšeteTa strávila večer po boku zpěváka Roberta N., ale před půlnocí utíkala spát, protože jako rozhlasová rosnička vstává velmi brzy.

Ali Amiri: Nová milenka

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.