Dcera Tomáše Řepky Veronika: Nenávidím svého otce! A tu jeho cik**skou nádheru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Tomáše Řepky Veronika: Nenávidím svého otce! A tu jeho cik**skou nádheru!

Z Veroniky vyrostla sexy kočka.
Z Veroniky vyrostla sexy kočka. (facebook)

Tvrďák Tomáš Řepka (38) dokáže unést cokoli, ne však rasistické útoky na svou těhotnou přítelkyni Vlaďku Erbovou (30), která by mu měla už zanedlouho porodit syna. O to horší je, že na snědou modelku zaútočila jeho vlastní dcera Veronika (16), což prchlivce Řepku vytočilo k nepříčetnosti. Své rodině vzkázal: „Vystěhujete se z bytu!“

Krásná Veronika Řepková už s tátou nevychází delší dobu. A neshody bohužel vyústily v nechutnou pomluvu jeho přítelkyně. Celé to ale dost zavání rasovou nenávistí. „Nenávidím svýho otce a tu jeho cikánskou nádheru,“ napsala zcela veřejně na sociální síti 16letá puberťačka.

Ta si zřejmě neuvědomila, jak moc může taková věta ranit těhotnou Erbovou. Jestli je na něco Vlaďka Erbová alergická, tak právě na to, že ji lidé přirovnávají k cikánce. „Holce bude sedmnáct, je to dospívající slečna, která má svůj názor, asi by mě to mrzelo od člověka, kterého bych znala,“ zůstává snědá modelka ze severních Čech nad věcí.

„Teď jsem ve stavu, kdy neřeším takové věci, mám jinou stabilitu hormonů, je mi to samozřejmě líto a ještě před měsícem by mě to rozplakalo. Respektuji její názor, asi tuším, proč to napsala, byla jsem u toho telefonátu s Tomášem. Takové věci se občas stanou. Jsou to děti a důležité je, že jsou zdravé. Ubližuje tím hlavně svému tátovi a toho má jenom jednoho, to by si měla uvědomit,“ řekla deníku Aha! Erbová.

A Řepka se coby milující muž za svou těhotnou partnerku samozřejmě postavil. Rozčílení ho však vyburcovalo k nečekanému kroku. „Volal Renatě, že se mají vystěhovat, společný byt prý chce začít pronajímat,“ řekl nám dobře informovaný zdroj. Veronika s bráškou Tomassem (10) a mámou totiž pořád bydlí v bytě za 15 milionů v luxusním komplexu Villa Bianca v pražské Bubenči.

Horká hlava Tomáše Řepky jistě vychladne a děti na mráz nevyžene, jedovatou výhrůžkou si nanejvýš ještě víc popudil manželku Renatu (38), se kterou se tahá o majetek.

Zhrzená Veronika: Jednou už mu dopis psala!

Válku otci Veronika vyhlásila koncem července minulého roku, kdy do deníku Aha! poslala otevřený dopis, v němž reagovala na společný rozhovor svého otce a jeho milenky Vladky Erbové. V něm otce obviňuje z toho, že se na ni a na jejího mladšího bratra vykašlal a za všechno může Erbová. Vzkázala mu tak: „Táto, styď se! Odepsal jsi nás! Tvoje milenka lže. Nezajímáme Tě!“

Ačkoliv je Řepka tvrďák k pohledání, tento dopis ho bolel víc než cokoliv jiného. Zareagoval na něj proto jímavým prohlášením, v němž mj. stálo: „V žádném případě jsem děti neodepsal, procházejí těžkým obdobím a já se snažím, aby pochopily, že když se s jejich matkou rozcházíme, neznamená to, že jsem je přestal milovat a že mi na nich nezáleží.“ Veroniku každopádně nepřesvědčil...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.