Leoš Noha alias Áda z Okresního přeboru: Jsem feťák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Leoš Noha alias Áda z Okresního přeboru: Jsem feťák!

Leoš Noha, populární jako Áda Větvička ze seriálu Okresní přebor, se hercem stal proto, aby se vymanil z drogové závislosti.
Leoš Noha, populární jako Áda Větvička ze seriálu Okresní přebor, se hercem stal proto, aby se vymanil z drogové závislosti. (TV Nova, ara)

Představitel populárního šišlajícího Ády Větvičky z fotbalového seriálu Okresní přebor Leoš Noha (43) sice vypadá jako dobrák, který neumí do pěti počítat, ale jeho minulost je temnější než noc. „Jsem feťák, který už nefetuje, ale nevylučuju, že se mi to zase zalíbí,“ přiznává Noha.

Herec měl v 90. letech takové problémy se závislostí na drogách, že skončil na dně. „Bylo to dost komplikované období, koketoval jsem s drogami, hlavně s pervitinem. Ve chvíli, kdy jsem zjistil, že to nemám pod kontrolou, jsem se rozhodl změnit prostředí, v němž jsem se pohyboval, takže divadlo pro mě byla terapie,“ vzpomínal na nejhorší období svého života v Magazínu Práva.

Noha se ze závislosti vymanil i bez absolvování odvykací léčby, zcela ale na drogy nezanevřel. „Ty lehké si klidně dám. Vůbec je nepovažuju za špatné, za horší považuju alkohol,“ řekl šišlající zdravotník vesnických fotbalistů, který se před tímto démonem snaží ochránit alespoň děti.

„Sám jsem sbíral v Ústí, když jsem se od drog odstřihl, v parcích použité stříkačky,“ podotkl otec dvou dětí. „V Ústí mám čtyřiadvacetiletého syna, z dalšího vztahu mám ještě jedenáctiletou dceru. Otec jsem prachbídný, hodně pracuju, mám na ně málo času,“ sypal si popel na rodičovskou hlavu. Na otázku, jak je to s jeho partnerskými vztahy v současnosti, odpověděl lakonickým: „Občas někdo přespí...“



Přečtěte si
teufel
7. 2. 2012 • 09:51

dost nechutně,jak nějaký homeless.

joanna70
6. 2. 2012 • 22:42

byl boží

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.