Leoš Mareš: Vykašlal se na kámoše Hezuckého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Leoš Mareš: Vykašlal se na kámoše Hezuckého!

Patrik Hezucký (vlevo) testuje sedačku s Hanou Svobodou.
Patrik Hezucký (vlevo) testuje sedačku s Hanou Svobodou. (Aha! – Martin Hykl)

Jsou dvojka a léty prověřený tým. Moderátoři Patrik Hezucký (43) a Leoš Mareš (35) k sobě neodmyslitelně patří. Na velké slávě k otevírání obchodu s luxusním francouzským nábytkem, jehož majitelem je právě Patrik Hezucký, však parťák Mareš chyběl.

Ostatní moderátoři z rádia Evropa 2 v čele s Lucií Šilhánovou a Liborem Boučkem dorazili. Byl i Leoš pozvaný? „Byl, jenže má angličtinu. On chce být moc vzdělaný,“ pravil s ironií v hlase Hezucký.

Leoš zřejmě investoval nemalé peníze, aby pohnul svou jazykovou vybaveností a nevypadal při toulkách světem vedle své nové přítelkyně, topmodelky Michaely Kociánové, jako křupan.

„Je to nějaký megaintenzivní kurz, učí se snad devět hodin denně,“ vysvětloval dokola Hezucký. Obchodem se však nesly zaručené informace, že Mareš do CozyConceptu nepřijel, aby se vyhnul setkání se svými bejvalkami – Hankou Svobodovou a manželkou Monikou.



Přečtěte si
jiriforman
6. 2. 2012 • 22:15

Závidíš? Ty si můžeš udělat akorát tak grupáč s levou a pravou dlaní (nebo spíš s oběma levými ) bohatého podnikatele, ty špíno smradlavá, zapařená a prochcaná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.