Cesty domů jsou zpět: Seznamte se s novými postavami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Cesty domů jsou zpět: Seznamte se s novými postavami!

Seriál cesty domů se 6. února vrací na Primu!
Seriál cesty domů se 6. února vrací na Primu! (TV Prima)

Oblíbený televizní seriál Cesty domů se dnes vrací na Primu. Diváci se vedle známých tváří dočkají i několika nováčků v hereckém obsazení.

Scenáristé do děje přidali rodinu Pánkových, jíž bude velet bývalá holička Anastázie v podání Carmen Mayerové. Tato postava se po bohatých zkušeností vrací do Hradiště, kde potká své dávné přátele Petra Kosíka a Rudolfa Bernáta.

Jejího syna Jiřího si v Cestách domů zahraje Igor Bareš. Toho trápí rozpadající se manželství, které se snaží za každou cenu udržet, aby prožil stejně krásný vztah, jaký měli jeho rodiče. Jeho manželka Ivana ale dává přednost kariéře a s Jiřím nesdílí společné představy o ideální rodině. Zahraje si ji Linda Rybová. Pánkovi spolu vychovávají třiadvacetiletého syna Dana, který působí jako nadějný lékař na onkologii. V jeho roli se představí Martin Kraus.

Novou seriálovou postavou je také Marcel Ryndl v podání Pavla Řezníčka. Do Cest domů vstoupí jako bývalý obchodní partner Báry Vítkové, která s ním má dceru Dorotku. Jeho příchod ale v Báře právem vyvolává obavy.

V Cestách domů se také nově objeví major Mojmír Soudek v podání Jana Vlasáka. Ten nejvíce zasáhne do osudů policistů Vernera a Maška.

Scénáristé ovšem nezapomněli ani na stávající postavy, na něž každé pondělí a středu čekají nová dobrodružství.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.