Lucie Vondráčková mrzne v Kanadě: Matyáše chrání »protivichřicový« kočárek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Vondráčková mrzne v Kanadě: Matyáše chrání »protivichřicový« kočárek!

Lucie Vondráčková si s krutou zimou umí poradit
Lucie Vondráčková si s krutou zimou umí poradit (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Mária Rušinová)

Kruté mrazy, které v současné době trápí Českou republiku, prožívá Lucie Vondráčková (31) v Kanadě celou zimu. Jak se s nízkou teplotou vypořádala?

Lucie se do Kanady odstěhovala za svým manželem Tomášem Plekance, z něhož se v Montrealu stala hokejová hvězda. Na ledové ploše se ale v Kanadě pohybují úplně všichni.

„Sníh mi ani tak nevadí. Horší je, když všechno namrzne a nemůžete chodit. To je lepší vzít si brusle, protože normální krok neuděláte,“ řekla Lucka TV magazínu Blesku. Stabilitu jí v tomto počasí zajišťuje kočárek, který v krutých podmínkách vyžaduje speciální úpravu. „Doporučila mi jej fotografka Vera Varley, která má  roční holčičku. Je protisněhovej a protivichřicovej. Můžete jít s Matyášem na procházku, i když je minus třicet,“ pochlubila se Vondráčková.

Drsnou zimu plnou sněhu si přesto v Kanadě užívá: „Zimu v Montrealu zbožňuju. Je opravdová, bílá jako sníh, takže bych ji nejradši prodloužila.“ Do rodného Česka se tak v nejbližší době nechystá.



Přečtěte si
vilaamalka
5. 2. 2012 • 11:50

Zase žereš ty drogy???

lysohlavek02
5. 2. 2012 • 11:07

..hele ty bábo hrbatá ty si pleteš diskuzi s výchovou svých spratků ..to zkoušej doma na tvýho starýho kozla ,tady seš akorát k smíchu ..mazej radši uklidit na hřbitov a nech tady toho kázání o morálce !!

haidarabad
5. 2. 2012 • 10:39

Pelagie si nevšimla, že fotky poskytla v sobotu, takže už má klid, jen pelagie neumí číst.

haidarabad
5. 2. 2012 • 10:37

Ty chudinko závistivá, co nemá na práci nic jinýho než pyskovat tady, kdy ulovíš ty, kohokoliv, abys závistí neuschla? Jo, a to tajný není, vědí to o tobě všichni!

haidarabad
5. 2. 2012 • 10:35

Ale stojí ti zato,abys o ní čet,co? A kdo říká, že si pokoj nedává? Z jednoho článku pro Blesk si každej včetně Aha udělá vlastní článek, za to ona nemůže a ty za vlastní zavilost ale jo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.