Žilková, Hanychová, Decastelo… Boj o večírkovou královnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Žilková, Hanychová, Decastelo… Boj o večírkovou královnu!

Veronika Žilková - Šance podle Aha!: 30 %
Veronika Žilková - Šance podle Aha!: 30 % (Aha! – Marek Pátek, showpix.cz)

Na uvolněné místo televizní večírkové královny Top Star magazínu – místo Gábiny Partyšové (33), která byla povýšena na moderátorku celého pořadu po »odejité« Mahuleně Bočanové – se tvoří fronta! Televize na kamerové zkoušky pozvala třeba i Veroniku Žilkovou (50)!

Přestože Partyšová by ráda večírkové rejdění svých kamarádů a přátel ze světa showbyznysu sledovala nadále, je pravděpodobné, že do terénu bude místo ní vyrážet úplně nová tvář.

Prima krouží okolo herečky Veroniky Žilkové, kterou by ráda ve společnosti viděla v tandemu s její dcerou Agátou Hanychovou. Kdo jiný by totiž na mejdany zapadl lépe než Agáta, slavná panenka s prořízlými ústy?

„To je přece běžné, že matka uvádí dceru do společnosti,“ nezavrhuje ten nápad Žilková a pozvání na zkušební natáčení s chutí přijala. Jen upozorňuje, že tady spíš bude do společnosti uvádět dcera matku.

„Pro mě je ten konkurz možností vyrazit po letech na večírek, ty totiž běžně při svém rodinném a pracovním zápřahu nestíhám. Takže tam budu zřejmě nejstarší nováček,“ směje se paní Veronika. Vedle Žilkové a Agáty se skloňuje i jméno Evy Decastelo, bez šancí není ani kombinace několika jmen dohromady.

Jasno o nové večírkové královně by TV Prima měla mít v následujících několika dnech.



Přečtěte si
vungtao
2. 2. 2012 • 22:30

má dnes překvapivě vtipný a pravdivý komentář, vulgarity mohl nechat na "tandemu" Žilková - Hanychoý, ty dbě by po sobě snědly vlastní výkaly. Je to na blinkání, tenhle showbussines. Yak ahoj Mahu, ahoj. Určitě tě holky navštíví s pugétem a doplatí hypotéku. Ale já myslím, že ty také strádat nebudeš.

illis
2. 2. 2012 • 19:32

ty její komentáře, to fakt nemusím. Dost na tom, že odstranili Mahulenu, ta se mi líbila, byla fajn. Vlastně mi to je jedno, protože už se na Top Star dívat nebudu. S Partyšovou a Žilkovou rozhodně ne . To věřím, že by se to Žilkové hodilo, ta je na peníze jak dělaná .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.