Lucie Bílá: Lva odmoderuje za korunu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Bílá: Lva odmoderuje za korunu!

Bílá bude moderovat za pouhou korunu.
Bílá bude moderovat za pouhou korunu. (kinobox.cz)

Zpěvačku Lucii Bílou čeká v nejbližší době opravdu zajímavá a netradiční práce. Oblíbená zpěvačka totiž provede diváky udílením prestižních filmových cen Český lev, jejichž 19. ročník se uskuteční v pražské Lucerně.

Jak se Bílá svěřila, na moderování se velmi těší a pilně se na něj připravuje: „Koukám postupně na všechny filmy a dokumenty, které u nás loni vznikly, a na přípravy jsem si vyhradila dost času. Moje momentální pocity jsou, jako kdybych se po dlouhé době připravovala na opravdu důležité rande.“

Jak navíc Lucie přiznala, náročného úkolu se zhostí téměř bez nároku na honorář – za moderování celého večera dostane pouze 1 korunu! „Mám ráda výzvy, ráda se nechávám překvapovat a velmi ráda podpořím mistry svého oboru. I proto jsme se s Petrem Vachlerem na této symbolické částce dohodli,“ dodala Bílá.

Ještě před samotným finálovým večerem proběhne již tradičně večer nominační. Ten bude moderovat Ester Kočičková s Jakubem Žáčkem. Dozvíme se na něm například výsledky hlasování o tom, kterého herce a herečku by lidé nejraději pozvali na rande. V rámci Nominačního večera, který proběhne 4. února, bude letos už podruhé předán o i ocenění hlavního partnera filmových cen, minerální vody Magnesia. Prestižní Cenu Magnesia získá nejlepší studentský film. Režisér vítězného snímku získá finanční prémii 100.000 Kč.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.