První vysvědčení Jakuba Svobody: Slavil... Ale »táta« Patrik nepřijel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

První vysvědčení Jakuba Svobody: Slavil... Ale »táta« Patrik nepřijel...

Jakub Svoboda
Jakub Svoboda (Profimedia.cz, ara)

Byl to jeho velký den – Jakub Svoboda (6) si včera přinesl ze školy své první vysvědčení. Maminka Vendula Svobodová (39) se na to celý den chystala, zajela ke kadeřníkovi, nakoupila květiny a chlebíčky a ve čtyři hodiny to propuklo.

Oslava vysvědčení však měla jakousi hořkou příchuť, na oslavě totiž chyběl otčím Patrik Auš, který Vendulu před měsícem opustil. Doma v Říčanech u Prahy se nezastavil. Přitom malý Jakub si nevlastního tátu zamiloval a je na něm citově závislý.

Otce ale musela včera zastoupit chůva. Společně s Vendulou vyzvedla Kubu v družině, kde byl až do čtyř hodin. Pak začala oslava. A zřejmě bylo co slavit. Nedávno totiž Vendula prozradila, že Kubík je velmi talentovaný žáček.

„Jde mu hlavně matematika. Je to spíše malý myslitel než umělec,“ řekla Vendula.



Přečtěte si
kamcerka
13. 2. 2012 • 21:17

Tenhle klučina je krásný!!!!! Přeji Vendule ať ji vynahradí aspoň částečně ztrátu dcérky. Já, vím, o čem to je z vlastní zkušenosti. Vendula je správná ženská už zato, co pro lidí dělá a nezaslouží si blbé plkání některých z vás.

herecka
7. 2. 2012 • 08:33

Jestli je vypočítavý po své matce, měl "matematiku" už od školky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.