EXKLUZIVNÍ VIDEO Oldřich Kaiser: Takhle žije v léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

EXKLUZIVNÍ VIDEO Oldřich Kaiser: Takhle žije v léčebně!

Oldřich Kaiser má za sebou měsíc léčení. Ještě ho čekají dva, nyní už za ním ale mohou docházet návštěvy.
Oldřich Kaiser má za sebou měsíc léčení. Ještě ho čekají dva, nyní už za ním ale mohou docházet návštěvy. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Své pověsti komedianta dostál i za branami psychiatrické léčebny. Herec Oldřich Kaiser (56), který se v Červeném Dvoře na jihu Čech dostává ze závislosti na alkoholu, zvolil skvělou terapii. Pokuřuje jednu cigaretu za druhou, vypráví vtipy svým spolupacientům a šklebí se u toho. Dokazuje to video, které se deníku Aha! podařilo získat.

Kaiser do léčebny nastoupil na začátku roku. Musel vydržet detox, po němž se rozjela série terapií. Olda se přitom léčí i tím, čím roky baví celý národ. Vtipy a úsměvnými grimasami.

Na videu, které jsme z léčebny získali, stojí Kaiser v kulichu se svými spolupacienty na dvorku, pokuřuje s nimi, vypráví jim vtipy a děsně se u toho šklebí. Celá partička jaksi zapomněla na to, že je venku pěkná zima a sněží. Je tu s nimi přeci »kašpar« Kaiser, tak si ho musejí vychutnat, než zase zamíří do pokojů.

„O 1. února už může Olda přijímat návštěvy, tak jsme zvědaví, kdo za ním dorazí,“ řekl deníku Aha! jeden z pacientů léčebny. Hodně očekávaná je bývalá Kaiserova žena Naďa Konvalinková (60), s níž i po rozvodu dál udržuje kontakt. Přijede?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vlaku
1. 2. 2012 • 01:54

Olda je borec. Když se nalije, tak má alespoň inspiraci. Nevím proč se šel léčit. Bude popíjet i nadále. Naďa, ta se na něj vybodne. Ta už má jiné sexuální nádeníky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.