PROSTŘENO u obézní Sabiny: Kárala hosty za alkohol! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

PROSTŘENO u obézní Sabiny: Kárala hosty za alkohol! +VIDEO

Sedmnáctiletá Sabina má sebevědomí na rozdávání
Sedmnáctiletá Sabina má sebevědomí na rozdávání (TV Prima)

Úterní Prostřeno patří sedmnáctileté Sabině, na níž je vidět, že má k jídlu opravdu pozitivní vztah. Mnohem lépe než vaření jí ale jde přecpávání. Zkušenosti má sice mizivé, ale sebevědomí má tato obézní studentka na rozdávání…

Hned od počátku má Sabina spadeno na důchodkyni Dášu. Tyto dvě dámy se do sebe pořádně pustí, přestože je věkově dělí několik desetiletí. Úcta totiž Sabině nic neříká a tvrdí, že v sedmnácti letech může být stejně dobrou kuchařkou jako žena na penzi.

Během večeře na stole chyběl alkohol, protože hostitelka jej má ještě zakázaný. Dáša si ale opakovaně řekla o skleničku vína, což Sabinu naštvalo. „Měli by respektovat, že mi není 18. Přišli se sem najíst a ne nechlastat!“ pohoršovala se.

A pro sprosté slovo nešla v kuchyni daleko, přestože sama tvrdila, že jí vadí, když jsou lidi vulgární. „Letní salát stojí za ho*no,“ usoudila Sabina a požádala maminku, aby jí přinesla další. Mohla na něj tak naservírovat salát z kuřecího masa, šunky, hrášku a majonézy, který hosty vůbec nenadchnul.

Naprosté fiasko ale způsobil hlavní chod. Když Sabina podávala krkovičku s americkými bramborami, jídlo bylo tak studené, že se nedalo jíst. Dáša si tak svůj talíř provokativně ohřála v mikrovlnce, čehož se hned chytli i další hosté. „Není nic horšího, než studené jídlo,“ kroutila hlavou Pavla. Sabinu to tak naštvalo, že po zbytek večera se soutěžícími téměř nekomunikovala.

Náladu nespravila ani počítačová hra. Hostitelka se jí příliš nezavděčila Dáši ani Pavle, protože obě mají v pokročilém věku od technických vymožeností odstup. Závěr večera patřil nepříliš vábně naservírovaným tvarohovým řezům, které pobavily především Pavla.

Jak se studené jídlo projeví v hodnocení? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.

Sabininy recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
winterfreshka
3. 2. 2012 • 08:29

V pondělí ťu,ťu,ťu a cukrovo,v pátek by si vyškrábali oči Za 40klacků laciná ostuda před národem

winterfreshka
3. 2. 2012 • 08:26

Vůbec netuším,proč se v pořadu o vaření řeší něčí postava??Měla vliv na chuť a kvalitu vaření??!!Těžko.Zato se tam objevilo spousta špindír,patel,nešikovných a líných kucht-to ale stejným takovým nevadí

jity
2. 2. 2012 • 10:48

Ano souhlas, ale nevidím tady chybu jen u rodičů, ale selhali i lékaři. Naše paní lékařka při preventivní prohlídce děti váží a každé kilo navíc a to stačí třeba jen 3 už zakazuje sladkosti a dřepění u počítače atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.