Karel Gott: Tajná operace páteře! Bolestí se nemohl hýbat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott: Tajná operace páteře! Bolestí se nemohl hýbat!

Karel Gott
Karel Gott (Profimedia.cz)

Slavík Karel Gott (72) vždy platil za jednoho z největších profesionálů. Nejinak tomu je i nyní, kdy ho sužují obrovské bolesti, a on se tváří jakoby nic. Dokonce se sebezapřením koncertuje v Mnichově!

Před pár týdny totiž absolvoval operaci páteře, a aby nevzbudil rozruch, podepsal po zákroku reverz a nechal se odvézt do domácího ošetřování.

Doma měl sice náležitou péči, přesto bolesti Mistra dohnaly. Nyní ho natolik sužují, že musí jezdit na tišící injekce a rehabilitace! Fotoreportéři deníku Aha! Karla Gotta zastihli právě před Ústřední vojenskou nemocnicí v pražských Střešovicích.

Právě sem zpěvák dochází na kontroly, rehabilitace a obstřiky, které ho zbavují utrpení. „Ano, tady ho operovali s vyhřezlou ploténkou. S tou byl na zákroku už předloni v březnu,“ prozradil Aha! zdroj z okolí zpěváka. Mezitím Karel Gott odjel do Mnichova, ale vypnul si na celý víkend telefon a nemohl se k zákroku vyjádřit.

„Dopadlo to celkem dobře, kromě bolestí jiné komplikace nejsou. A tak Karel nechtěl, aby se veřejnost dozvěděla, že má problémy.“  Považuje to prý, úplně nepochopitelně, za selhání, slabost či handicap. „Prostě podepsal reverz a jel se doléčit domů, aby některý z jeho případných spolupacientů nepustil zprávu do světa,“ vysvětluje zdroj.

O nemocného Slavíka se doma starala i jeho manželka Ivana (36), která využila své znalosti ze studií zdravotnické školy. „Hojení se ale nevyvíjelo podle představ. Karel doslova trpí, ty bolesti jsou prý neúnosné,“ dodal přítel z okolí zpěváka.



Autor:  Nikol Klevcovová

Přečtěte si
babatomanija
7. 2. 2012 • 08:47

Jméno činí člověk, ne člověka jméno..... Všechny ty Františky a Ivanky dávají svým dětem exotická kména velmi rády. Skryté komplexy. Moderátorka Ivanka NENÍ ANI TA MODERÁTORKA, JE ZDRAVOTNÍ SESTRA, KTERÁ SE KAMSI DOTALA S POMOCÍ BOŽÍ.Nejlépe Ywettu, ne Ivetu. a podobně ......

xcarodejka
31. 1. 2012 • 11:38

Mistr má raději zpívání než sebe, nebo obě věci stejně, pak dlouho nic, a zase to zpívání. Nějak jsem cítila, když potvrdil ten pakt s Váňou, že jim to nevyjde. Jsem trochu pověrčivá, a já bych takovou dohodu a veřejně už vůbec nikdy nedělala. Ivanka se k němu nehodí, ale chtěl ženu bez větších emocí, nežárlivou, tak musel počítat s paní počtářkou a karieristkou. Opečovávání se dá i zaplatit, ale vřelé city kde nejsou, nekoupíš......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.