Jitka Čvančarová porodila dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jitka Čvančarová porodila dceru!

Na Jitce Čvančarové už je těhotenství opravdu znát.
Na Jitce Čvančarové už je těhotenství opravdu znát. (TV Barrandov)

Herečka Jitka Čvančarová (33), která se loni na podzim provdala za tanečníka Petra Čadka (23), porodila prvního potomka, holčičku Elenu Emílii.

Jak informoval server Blesk.cz, Jitka Čvančarová porodila v sobotu v pražské porodnici u Apolináře zdravou holčičku Elenu Emílii. Vážila 3,30kg a měřila 51 centimetrů.„Je to zázrak, je to neokoukatelný pocit, je nádherná, je zdravá. Petr byl celou dobu u porodu a byl úžasný, moc mně pomohl. Naši malou mám u sebe, vůbec nepláče a pozoruje svět,“ řekla po porodu šťastná Čvančarová.

U porodu byl i její manžel Petr Čadek a ačkoliv zprvu účast odmítal, nakonec byl rád. „Plakal jsem štěstím jako želva. Jsem na Jitku pyšný, jak to všechno zvládla" svěřil se hereččin manžel.

Ten zřejmě zůstane s miminkem na rodičovské dovolené, jak se totiž nechala novopečená maminka před porodem slyšet, ráda by už po šestinedělí začala pracovat a možná tak stihla i březnovou obnovenou premiéru muzikálu Bídníci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.