Veronika Freimanová: Poslední klapka seriálu Vyprávěj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Freimanová: Poslední klapka seriálu Vyprávěj!

Veronika Freimanová: Poslední klapka!
Veronika Freimanová: Poslední klapka! (Aha! – Martin Přibyl)

Natáčení třetí řady divácky úspěšného seriálu, ve kterém ožívají krušná sedmdesátá léta, se blíží ke konci. Včera dopoledne padla poslední klapka, kterou svěřili hlavní postavě zmiňovaného seriálu, herečce Veronice Freimanové (56).

„Třetí řada byla velice úspěšná, a tak doufáme, že bude úspěšná i ta čtvrtá. Děj se neustále vyvíjí a diváci se mají určitě na co těšit,“ prozradila držitelka ceny TýTý Veronika Freimanová.

Čtvrtá série by měla být už poslední. A měla by se natáčet až po určité době. „Teď dotáčíme třetí sérii. Čtvrtá se bude natáčet až po krátké pauze, ale na to jsou už diváci zvyklí,“ řekla deníku Aha! PR manažerka televize Michaela Fričová.

Poslední klapkou skončí natáčení části seriálu, který divákům nabízí pohled do naší historie prostřednictvím osudů rodiny Dvořákových. Jednotlivé příběhy spojují vzpomínky vypravěče Honzy (hraje Jiří Novák) popisující mozaiku složitých lidských osudů a vztahů tří generací.

Proč dostal Skopal důchodky?

Stárne a dědkovatí? Asi ano. Proč by jinak dostal Svatopluk Skopal (60), hlavní protagonista seriálu Vyprávěj, důchodky? Podle ostatních herců je ovšem vitální a čilý. Ale přece jen v seriálu zestárl o čtvrtstoletí.

„Sváťa je pořád ve formě. Ale před kamerou nám přece jenom zestárl,“ smála se Veronika Freimanová, když mu univerzální obuv, někdejší hit mládeže i seniorů předávala.

Víte, že...

...seriál Vyprávěj, sleduje každý týden kolem 1,5 milionů diváků. Na televizních obrazovkách se s jeho hrdiny setkáváme od roku 2009?

...kostýmy herců nejsou moc nákladné – většina senakoupila v second handu za pár korun? Větší problém bylo sehnat dobové vybavení interiérů a další rekvizity.

...děj se z šedesátých let posunul o dvacet let přes normalizaci až do uvolněnějších »osmdesátek«,kdy se režim pomalu hroutil?

...seriál dostal řadu ocenění: Zlatá nymfa z prestižního Mezinárodního televizního festivalu v Monte Carlu?A cenu TýTý za nejlepší seriál.



Přečtěte si
defakto
16. 2. 2012 • 12:37

natahujete ho jako sopel , hlavně aby Freimanka měla kde hrát !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.