Agáta Hanychová: Máme vodníka Kryšpína! A nové auto za milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Agáta Hanychová: Máme vodníka Kryšpína! A nové auto za milion!

Agáta Hanychová se synem Kryšpínem.
Agáta Hanychová se synem Kryšpínem. (Aha! – Martin Hykl)

Stejně jako jiné slavné maminky podlehla i modelka a moderátorka Agáta Hanychová (25) trendu plavání s miminky a vzala svého půlročního synka Kryšpína do bazénu.

Také Agátin partner Miroslav Dopita (28) se jako správný táta zapojil do vodních hrátek. „S plaváním jsme začali, když byly malému čtyři měsíce. Běžně se chodí až od půl roku, ale on je prostě takový malý vodníček. Má to po svém tatínkovi, ten je taky vodní živel,“ řekla deníku Aha! rebelka, která v plavkách půl roku po porodu vypadala naprosto fantasticky.

„Dneska jsme se učili potápět. Měla jsem trochu strach, ale Kryšpín to zvládl skvěle. Na konci kurzu hlavu ponořil pod vodu úplně v pohodě. Baví ho to, ani nezabrečel,“ prozradila deníku Aha! nadšená maminka.

Koupila si luxusní mercedes

Tolik štěstí najednou. Synek Kryšpín krásně plave, tatínek Mirek se stará a hledí si rodiny. A Agáta si pořídila nové auto. Mercedes ML 350 za milion korun!

„Auto jsem si koupila sama. Potřebovala jsem větší, protože do toho starého prťavého se mi nevešel Kryšpínův kočárek. A taky jsem chtěla auto, které bude hodně bezpečné,“ svěřila se Agáta Hanychová, která si rozhodně mateřské dovolené neužívá a má práce až nad hlavu.



Přečtěte si
mnpv
1. 2. 2012 • 06:42

Vždyť ty plastové hračky umyla.Tak o co jde? U nás jsme to dělali také tak, dokonce Lego máme 30 roků staré. Každý holt hospodaříme jinak. Možná ,kdyby lidi víc přemýšleli nemuseli by se ani tak bát exekutorů

illis
31. 1. 2012 • 22:54

ne tak rychle do té myčky s bourákem, aby ještě nezbourala tu myčku

illis
31. 1. 2012 • 19:03

mnpv budeš se divit, ale rozhodně nejsem závistivá. Ještě k těm hračkám, k nim řekla, že Kryšpínovi zabalila oslintané hračky po Kordule. Z toho mám jásat, ani náhodou, jen nevím, proč si myslíte, že je Agáta celebrita. Já si to rozhodně nemyslím, to by se však musela jako celebrita chovat. Máme u nás celebrity, které na to skutečně mají, ale Agáta k nim podle mého nepatří .

illis
31. 1. 2012 • 18:58

já ji za svůj vzor rozhodně nepovažuji a jsem ráda, že nejsem tím pádem chudák

hakari.takara
31. 1. 2012 • 11:55

si rozhodne nedokazu predstavit tady tu obludu Hanychovou. Chudaci vsichni ti, kteri ji povazuji za svuj vzor...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.