Magda Malá: Rozchod se snoubencem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Magda Malá: Rozchod se snoubencem?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Magda Malá (44) žije se svým o devět let starším přítelem Vladimírem už léta. Dokonce s ním chystala i svatbu. K té ale zatím nedošlo a vypadá to, že to v doposud ideálním páru začalo pěkně skřípat.

„Je to hrůza, byla jsem u kartářky a ta mi řekla, že mě čeká nový vztah s mladším přítelem,“ svěřila se s nemilou věštbou na párty filmu Školní výlet Tomáše Magnuska, který bude mít premiéru už 23. února. Na večírku však přišla na jiné myšlenky, které ji vytáhly z chmur. Doufá, že se taková předpověď nenaplní.

Rozladěný byl na párty i Jan Bendig, toho totiž čekají ve škole zkoušky, na něž se moc necítí. „Asi to neudělám, největší starosti mi dělá matematika. Ale výplatu si spočítat umím, tak co,“ snažil se vtipkovat.

Do smíchu zprvu nebylo také samotnému režisérovi Magnuskovi. Přestože je se svým dílem spokojený, smutnil z faktu, že se premiéry nedožily dvě hvězdy Školního výletu – herci Bořivoj Navrátil a Pavel Vondruška.

Nakonec ale smutek přemohla radost z pěkného filmu, příjemná párty i těšení se na velkolepou premiéru.

Kdo všechno se ještě na párty objevil? Podívejte se do galerie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.