Herečka Joan Rivers svádí zoufalý boj s věkem: Plastika č. 734! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herečka Joan Rivers svádí zoufalý boj s věkem: Plastika č. 734!

Neskutečným množstvím plastik vylepšená Joan Rivers vypadá zdálky naprosto úžasně…
Neskutečným množstvím plastik vylepšená Joan Rivers vypadá zdálky naprosto úžasně… (Profimedia.cz)

Je naprosto posedlá krásou, rozhodla se bojovat s věkem a v tom marném boji nehodlá ustat. Za spojence si »béčková« americká herečka Joan Rivers (78) vzala plastické chirurgy, od nichž si nechala udělat už 734 nejrůznějších operací. Tu poslední dokonce v přímém televizním přenosu!

„Mé tělo je chrám a ten chrám potřebuje občas trochu přestavět,“ usmívá se Joan, jak jen jí to její botoxem napěchovaná tvář umožní. Plastiky se pro ni staly pomalu denním chlebem.

Už ani neví, kolikrát podstoupila facelifting nebo botox. K tomu nesčetné úpravy nosu, čelistí, tváří, očí, mraky liposukcí a modelace prsou. Naposledy se rozhodla vylepšit svůj krk, a aby z toho svět také něco měl, podstoupila zákrok naživo ve své reality show zvané Joan & Melissa. Rodina se sice postavila rozhodně proti, ale Joan si prosadila svou.

Chirurg jí zpevnil povadlou kůži na podbradku a upravil nasolabiální rýhu (od nosu ke koutku úst), což zní sice banálně, ale Joan je přece jenom už 78 let a její dcera Melissa má strach, že by mohla během narkózy zemřít.

Nestalo se a Joan byla po zákroku stejně čilá jako před ním. A už se znovu těší »pod kudlu«. „Je lepší, když ze starého auta vyleze nová tvář, než aby tomu bylo naopak,“ říká herečka.



Přečtěte si
cvifrhofr
28. 1. 2012 • 11:51

půjde do hrobu krásná chachacha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.