Martin Zounar: Udělá kariéru v cirkusu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Martin Zounar: Udělá kariéru v cirkusu?

Martina Zounara si na jeviště vytáhnul klaun
Martina Zounara si na jeviště vytáhnul klaun (cirkus cirkus)

Herec Martin Zounar zúročil svůj komický potenciál v Cirkusu, kde asistoval klaunovi. Že by se poohlížel po nové pracovní příležitosti?

Do cirkusu vyrazil Zouhar loni s dcerou Claudií a oba odcházeli nadšeni. Klauni a akrobati Martina tak zaujali, že se letos vrátí na místo činu a zasedne v porotě mezinárodního festivalu Cirkus Cirkus. Výkony souborů z celého světa bude hodnotit společně s Karlem Rodenem, Pavlem Liškou, nebo Bolkem Polívkou a jeho dcerou Annou.

Martin má k cirkusu vřelý vztah a rád se stal součástí vystoupení. „Já cirkusové umělce totiž jednoznačně obdivuji. V jejich případě se totiž žádná chyba neodpouští. Ono pokud lítají 15 metrů nad zemí, tak v případě chyby na následky raději nemyslet,“ řekl herec.

V cirkusovém šapitó by si nejraději vyzkoušel houpačku pro dva, na níž by se ochotně ujal role závaží. Na videu se můžete podívat, jak si Martin poradil při spolupráci s klaunem.

V šapitó teď bude Zounar trávit spoustu času. Třetí ročník festivalu Cirkus Cirkus se v Praze uskuteční ve dnech 15. – 19. února.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.