Demi Moore: Kolaps a převoz do nemocnice! Předávkovala se léky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Demi Moore: Kolaps a převoz do nemocnice! Předávkovala se léky!

Herečka za poslední měsíce zhubla nejméně o 10 kilo.
Herečka za poslední měsíce zhubla nejméně o 10 kilo. (Profimedia.cz, ara)

Nevěry manžela Ashtona Kutchera (33), následné nepříjemné rozvodové tahanice a smrt nejlepší kamarádky. Americké herečce Demi Moore (49) se během několika měsíců sesypal celý život a z divy se sexy křivkami se stal chodící rentgenový snímek. „To nedopadne dobře,“ strachovali se její přátelé. A stalo se. Demi musela být kvůli totálnímu vysílení hospitalizována v nemocnici!

Toho stresu bylo poslední dobou nad únosnou míru. Už prostě nemohla dál. Naštěstí ještě našla sílu zavolat na pokraji totálního zoufalství tísňovou linku. Do její losangeleské rezidence dorazili muži v bílých pláštích v pondělí krátce před jedenáctou večer. Podle zatím nepotvrzených informací se hvězda předávkovala léky! Demi, která byla v domě se svou kamarádkou, se prý náhle začala nekontrolovatelně třást a vypadalo to na záchvat.

Hereččino zdraví nejvíce podlomila manželova nevěra se servírkou Sarou Lealovou (22). O rozvod šestiletého manželství požádala loni v listopadu. Zatímco Kutcher si brzy našel náhradu v podobě scenáristky Lorene Scafario (33), Demi odmítala komentovat jakékoliv spekulace o svém novém vztahu s hercem a osobním trenérem Blakem Corl-Baiettim (26).

Za poslední čtyři měsíce stresů dramaticky zhubla, na veřejnosti se objevovala jen sporadicky, naposledy fanoušky šokovala svou vyzáblou až anorektickou postavou 14. ledna na dobročinném večírku v hotelu Montage v Beverly Hills. V jednom z rozhovorů Demi přiznala, že své tělo miluje, ale zároveň nenávidí. „Jsem hubená tak, že mi lidé říkají: tohle je příliš, nevypadáš dobře,“ svěřila se nezvykle otevřeně. Nyní ale její zbídačená tělesná schránka řekla dost.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.