Jiří Krampol: Žena už mu (snad) neublíží… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Krampol: Žena už mu (snad) neublíží…

„Hanka je teď v útlumu,“ řekl nám Krampol.
„Hanka je teď v útlumu,“ řekl nám Krampol. (Aha! – Petr Novotný)

Situace v rodině herce Jiřího Krampola (73) se uklidňuje. Jeho žena Hana (50) dostala po nedělním zkratu, kdy praštila svého muže paličkou na maso, silná antidepresiva, která zabrala.

„Hanka je v útlumu, leží a odpočívá a dává se dohromady,“ řekl včera deníku Aha! Krampol, kterého zdravotní stav jeho ženy silně znepokojoval.

Krampolová se v neděli psychicky zhroutila kvůli událostem z posledních měsíců, kdy byla obviňována z krádeží, hádala se po SMS zprávách s exmanželkou svého muže atd. Nakonec skončila až v ordinaci psychiatra Jana Cimického (63).

„Trpí hlubokými depresemi a stavy úzkosti,“ řekl nám známý lékař, který se teď snaží manželce populárního herce pomoci.



Přečtěte si
illis
28. 1. 2012 • 20:08

v příloze regionálního Deníku se Jiříček v rozhovoru svěřil se svým přáním, rád by si střihnul dobrou reklamu . On totiž moc dobře ví, že za reklamy jsou pěkné peníze za minimum námahy . Ať zapomene, Jágr je skvělý Santa Claus i když u Krampola by ušetřili za šedivé vlasy .

alkat
28. 1. 2012 • 17:29

Co u ní lze ještě utlumit? Když promluví,je bradypsychická i bez léků,obličej zatuhlý po plastikách,na ní ani člověk ten medikamentosní útlum nepozná... To si Krampol nezasloužil...zas tak špatnej člověk snad není,aby ho táhla dolů takováhle dilinka....že se nechá propírat bulvárem,je směšněj a politováníhodnej.Ta jeho nestojí ani za politování....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.