Vendulu Svobodovou opustil další manžel! Už několik týdnů žije sám v hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vendulu Svobodovou opustil další manžel! Už několik týdnů žije sám v hotelu!

Vendula Svobodová a Patrikem Aušem
Vendula Svobodová a Patrikem Aušem (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Už v sobotu to bude pět let, co Vendule Svobodové (39) zemřel její první manžel, legendární skladatel Karel Svoboda (†68). Místo vzpomínek po boku současného manžela však doma opět truchlí! A zase sama!

Dnes jsou to necelé tři týdny, co ji opustil její druhý muž Patrik Auš (33). Odstěhoval se od ní. Jejich manželství je ve velké krizi. O šest let mladší partner už nedokázal zvládnout společné soužití. Přitom to vypadá, že za odloučením není nikdo třetí. Patrik se neschází s žádnou cizí ženou.

Krize v manželství zřejmě trvá nějaký ten pátek. Manželé spolu dokonce ani neprožili Vánoce. Patrik se totiž nevrátil z Indonésie, kde byl na měsíční služební cestě. Minuli se i během svátků, kdy Vendula odjela se svým šestiletým synem Kubou na dovolenou do Egypta. Naposledy se Auš v domě v Říčanech zdržoval začátkem roku. Když se 7. ledna vrátila Vendula z Egypta, našla prázdný barák. Patrik byl i s několika málo svršky vystěhovaný.

Je to smutný konec vztahu, kterým si přitom Vendula byla tak jistá. „Je hodný a sympatický. A má skvělý vztah s mým synem,“ vykládala. A nevadil jí ani věkový rozdíl. „Nezáleží na tom, jestli máte mladšího, nebo staršího muže. Rozhodující je, jestli je vám spolu dobře.“

To ale zřejmě teď neplatí. V jejich společném domě v Říčanech se Auš poprvé objevil až nyní o víkendu. Manželé spolu dlouze diskutovali. Vendula seděla v kožichu a s uplakanýma očima v kuchyni na židli a Patrik přešlapoval nervózně okolo stolu. Dlouho si povídali, ani jeden z nich si však neodložil. Rozmluvu střídaly slzy a nářek.

Po několika desítkách minut se ale stejně nic nevyřešilo. Manželé se objali a Patrik odjel zpátky do hotelu v nedaleké vesnici, kde už několik týdnů bydlí. Noc v hotelu vyjde zhruba na 700 korun. Auš tam tráví většinu dne. Svým bílým peugeotem si občas zajede na solárko nebo do nedalekého krámu, kde nakupuje základní potraviny. Jinak se stravuje v pizzerii Vyžlovka.

Jde o oblíbenou restauraci, kam často chodil právě s Vendulou...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.