Heidi Klum se Sealem konečně promluvili o rozvodu: Osud nás rozdělil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Heidi Klum se Sealem konečně promluvili o rozvodu: Osud nás rozdělil

Z dob, kdy ještě byli rodina
Z dob, kdy ještě byli rodina (Profimedia.cz)

Spekulace trvaly jen dva dny. Včera totiž oba potvrdili, že spolu nemohou dál žít. Německá topmodelka Heidi Klum (38) a britský zpěvák Seal (48) uznali, že už nemá cenu tajit rozpad manželství, které bylo skoro sedm let považováno za idylické.

Nejprve byli na slovo skoupí. „Postupně jsme se odcizili a osud nás nakonec rozdělil,“ vzkázala fanouškům Heidi. Modelka dodala, že se dlouho snažili najít cestu z krize, ale problémy se podle ní už nedaly vyřešit. V návrhu na rozvod manželství tak jako důvod bude stát otřepané »pro nepřekonatelné rozdíly«.

V hollywoodských kruzích se šušká, že rozchod zavinilo Sealovo divoké řádění na večírcích, jehož si v posledních měsících dopřával až přespříliš. „Najednou se přestali vídat, každý byl někde jinde. Byli jak dvě lodě, co kolem sebe projedou za hluboké noci,“ říká jeden společný přítel.

Zpěvák sám byl ve svém původním komentáři podstatně stručnější než jeho manželka. „Konec!“ napsal na své internetové stránky a víc vlastně ani říkat nemusel. „Moje žena je Němka a já jsem Brit. Jasně že se občas hádáme,“ naznačil před nedávnem, ale málokdo tušil, že by situace páru se čtyřmi potomky mohla být tak vážná.

Až pod tlakem médií nakonec Heidi a Seal sepsali společné prohlášení. „I když jsme si užili sedm milujících, věrných a šťastných let manželství, po velkém sebezpytování jsme se rozhodli jít od sebe. Naší prioritou teď zůstává ochrana blaha našich dětí,“ stojí v něm. Pár si také musí rozdělit majetek v hodnotě 1,7 miliardy korun.



Přečtěte si
marais
26. 1. 2012 • 10:09

ZAJIMAVÝ KONEC MANŽELSTVÍ , HEIDI vypadá vyžile , bude mít na krku 4 děti a Seal jako tvrdý chlap jí akorát slušně oškube.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.