Chcete balíčky s kosmetickými službami jako kryolipolýza nebo bezbolestná liposukce zdarma? Pochlubte se plesovou fotkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Chcete balíčky s kosmetickými službami jako kryolipolýza nebo bezbolestná liposukce zdarma? Pochlubte se plesovou fotkou!

Nahrajte plesovou fotku a vyhrajte titul Královna plesu!
Nahrajte plesovou fotku a vyhrajte titul Královna plesu! (Profimedia.cz)

Máte fotku z plesu v krásné plesové róbě? Pochlubte se s ní v naší nové exkluzivní soutěži Královna plesu, která právě odstartovala, a vyhrajte ceny za více než 120 tisíc korun!

O titul Královna plesu může soutěžit jakákoliv fotka dívky nebo ženy v plesové róbě z plesového prostředí. Můžete přihlásit jak svou fotku, tak fotku přítelkyně, sestry, kamarádky či třeba spolužačky.

Nesoutěžíme ovšem jen v Kategorii fotek pořízených letos nebo v nedávné době. Šanci na výhru mají též fotky mnohem starší. Pokud máte foto ženy v plesových šatech z plesového prostředí pořízenou před rokem 1990, přihlaste jí do kategorie Retro.

1163657:gallery:true:true

Pozor, máme novinky!

TOPOVÁNÍ FOTEK
Letos premiérově vám přinášíme skvělé inovace v soutěžení. Chcete-li, aby vaše fotka (nebo fotka favoritky) byla stále na očích, můžete ji poslat TOPOVACÍ SMS, díky níž se posune do horní části homepage na exkluzivně vyhrazené místo a vynikne tak lépe než ostatní. V této sekci vydrží do té doby, dokud nebude vytlačena jinými TOPOVANÝMI fotkami. V tu chvíli však ještě cesta vaší fotky za slávou nemusí být u konce. Můžete ji opětovně TOPOVAT a sledovat Nedělní Aha!, kde budou 3 z nejtopovanějších fotek vybrány redakcí, otištěny a ohodnoceny přední českou návrhářkou plesových šatů Terezou Sabáčkovou.

Balíček FOTO+
Nechte svůj profil vyniknout v davu! Aktivujte si pomocí SMS speciální balíček FOTO+, díky němuž budete moci svoji fotku zvýraznit modrým nebo žlutým rámečkem a nahrát do fotogalerie až 20 fotek z plesu.

O co se hraje?

Ve hře je spousta skvělých cen v celkové hodnotě přes 120 000 korun! Jen výherkyně titulu Královna plesu získá voucher na kosmetické služby v luxusním salonu BE-1 v centru Prahy za 15 300 korun. Jsou připravené také další vouchery pro 2. a 3. výherní místo i ceny redakce v podobě fotoaparátu Samsung, kulmy Rowenta nebo vysoušeče vlasů Grundig, to vše z e-shopu www.HOBBYMAN.cz. Nezapomněli jsme ani na SMS hlasující. Na ty čekají notebooky Acer eMachines.

NAHRAJTE FOTKY UŽ DNES! VSTUPTE DO SOUTĚŽE ZDE.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.