Maturitní ples syna Václava Kočky ml. (†40): Truchlili nad zesnulým a pak to rozjeli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Maturitní ples syna Václava Kočky ml. (†40): Truchlili nad zesnulým a pak to rozjeli!

Na plese Anglo-německé obchodní akademie se v pražské Lucerně sešly všechny známé tváře klanu Kočkových a k tanci hrála kapela Michala Davida.
Na plese Anglo-německé obchodní akademie se v pražské Lucerně sešly všechny známé tváře klanu Kočkových a k tanci hrála kapela Michala Davida. (Aha! – Karel Kopáč)

Letos v říjnu to budou čtyři roky, co podnikatel Bohumil Ďuričko (58) před pražskou restaurací Monarch zastřelil Václava Kočku mladšího (†40). Ani na maturitním plese jeho syna Vaška (19), který měl být radostnou událostí, ale rodina nezapomněla uctít jeho památku.

Na plese Anglo-německé obchodní akademie se v pražské Lucerně sešly všechny známé tváře klanu Kočkových a k tanci hrála kapela Michala Davida, který byl nejlepším přítelem zesnulého.

Když zahrál jeho oblíbenou píseň, rodina nechala bujarého popíjení a shlukla se před pódiem do kruhu, v němž vzpomněla na Kočkův tragický osud. „Chci, aby věděl v nebíčku, že na něho každý den myslíme,“ řekla Aha! jeho matka Olga.

Ponurou atmosféru ale rodina překonala a všichni do jednoho včetně Václava Kočky staršího (70) předváděli obratné pohyby na tanečním parketu. Nejvíce si celou věc užíval samozřejmě maturant, který se nehnul na krok od půvabné blondýnky.

Máte také plesové fotky? Pochlubte se s nimi a vyhrajte!





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.