Leoš Mareš: Dva miliony dal za syna i za mobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Leoš Mareš: Dva miliony dal za syna i za mobil!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha!, ara)

Stále nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš (35) dotáhl svou posedlost luxusem až za meze chápání! Koupil si mobil, který stojí neuvěřitelné 2 miliony korun a je na něm více než tisíc diamantů! A jen tak mimoděk investoval i do svého syna – za další dva miliony mu zaplatil drahé školné!

O mobil Nokia Vertu, který si Leoš pořídil, měla zájem třeba i modelka Vlaďka Erbová (30), která ho chtěla věnovat svému příteli a sponzorovi Tomáši Řepkovi (38). Z koupě ale nakonec vycouvala, protože jí to přišlo moc…Mareš, který si potrpí na luxus, po telefonu okamžitě skočil, a stal se tak majitelem nejdražšího mobilu v Česku!

„Leoš si kupuje hodně drahé věci. Před týdnem se mi pochlubil novým mobilem za dva miliony korun. Má 1070 diamantů a vypadá jako královský šperk. Nemá skoro žádné funkce, špatný foťák, je to prostě jenom prokazování prestiže,“ řekl nám blízký zdroj z Marešova okolí. „Mobil stál původně dva miliony korun, ale Mareš na něj dostal 400 tisíc slevu, a tak za něj zaplatil 1,6 milionu,“ dodal.

Kolik zaplatí Mareš za studium svého Kubíka

Bohatý moderátor Leoš Mareš dopřává luxus i svému synu Jakubovi (6). Přihlásil ho totiž do drahé mezinárodní školy Parklane, kde se učí anglicky a kde stojí šestileté studium bezmála 2 miliony korun.

„S Kubou jsme byli u zápisu v normální základní škole v Jeseniově ulici, ale to jen proto, že formálně musí být přihlášený na české škole. Je to zákon. Do té školy chodit samozřejmě nebude. Jednou za rok bude dělat rozdílové zkoušky, naštěstí nebude muset Kuba navštěvovat tu školu, učitelé chodí za dětmi domů, což pro ně není tak stresující,“ prozradila deníku Aha! Monika Marešová (36), která samozřejmě vybírala velmi pečlivě, nechtěla totiž, aby byl Kuba ošizen o češtinu.



Přečtěte si
mazanykralicek
11. 2. 2012 • 16:08

Na co mobil který skoro nic neumí ? Proč si nekoupil "chytrý telefon" třeba za 30tis. a zbytek nedá na charitu ? Ani nevím, zda dal vůbec někdy něco na charitu když se topí v penězích ? Když se nenaučil AJ za 8 let tak se nenaučí ani teď

aznom
24. 1. 2012 • 17:51

ujasním "Bohatý podnikateli"

aznom
24. 1. 2012 • 17:50

Hele "pdnikateli" klídek,já se raduji!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.