Šok! Dokonalý pár Heidi Klum a Seal se rozvádí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šok! Dokonalý pár Heidi Klum a Seal se rozvádí

Láska Heidi a Seala je minulostí.
Láska Heidi a Seala je minulostí.  (Profimedia.cz)

Nebylo krásnějšího páru v showbyznysu než toho, jenž tvořili topmodelka Heidi Klum a zpěvák Seal. Teď to ale vypadá, že je krásné pohádce konec.

Podle serveru TMZ.com je šestileté manželství Seala a Heidi Klum u konce. Přitom ještě v prosinci obletěly svět fotky z rodinné dovolené v Aspenu, kde vůbec nic nenasvědčovalo, že je něco v nepořádku. Jak ale uvádějí zahraniční zdroje, chystá se Seal už příští týden podat u losangelského soudu žádost o rozvod.

Pokud se tak opravdu stane, bude ve hře opravdu nemalý majetek, Heidi vydělala jen za minulý rok 20 milionů dolarů. S nevydařenými manželstvím už má ale zkušenost z předchozího šestiletého svazku se stylistou Ricem Pipinem.

Se Sealem vychovávala celkem čtyři děti. Dvouletou dceru Lou, pětiletého syna Johana, šestiletého syna Henryho a jedenáctiletou dceru Leni, jíž má z nevydařeného vztahu s šéfem týmu Renault F1 Flaviem Briatorem. Ten jí podvedl v den, kdy světu oznamovala, že čeká první dítě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.