Konec Jiřího Babici: Válka o jeho levné dobroty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Konec Jiřího Babici: Válka o jeho levné dobroty!

Vrátí se Jiří Babica díky protestům diváků na televizní obrazovku?
Vrátí se Jiří Babica díky protestům diváků na televizní obrazovku? (TV Nova)

Článek deníku Aha! o vyhazovu populárního Jiřího Babici (50) z televize vyvolal po celém Česku vlnu nevole. Diváci totiž lidového kuchaře, který dokáže uvařit za pár korun, milují. A nechtějí se s jeho odchodem smířit! Přinutí to vedení televize znovu s Babicou zasednout k jednacímu stolu?

Během včerejška nám přišly do redakce desítky emailů, v nichž lidé nad stažením Babicových dobroty z obrazovky vyjadřují většinou nespokojenost.

„Myslím si, že Nova šetří dost už jenom tím, že již dva měsíce dokola opakuje stále stejné pořady a dobré pořady ruší. Určitě na Nově ušetřili, a tak pan Babica mohl dostat zaplaceno za dobrý pořad,“ nebere si servítky Zdena Picková.

„Reakce lidí chápu, ale musejí se ptát Novy, co s pořadem bude,“ řekl Nedělnímu Aha! Babicův manažer Jan Lacina. Babica se s televizí nedomluvil na nové smlouvě k pořadu, na němž chtěla Nova šetřit!

Reakce čtenářů deníku Aha!

„Vaření Jirky Babici bylo pro většinu lidí v naší republice bez ohledu na věk. Vařil z dostupných surovin, nehrál si na žádného šéfkuchaře. Vařil hlavně pro lidi, každý si vybral dle svého gusta. Jeho pořad u nás zdomácněl.“ Vladimíra Hakenová, Hradec Králové

„Konec pořadu mi nevadí, naopak, nedalo se na něj dívat!“ N. Wernerová, Praha

„Vadí mi, že pořad končí. Babicovy dobroty byl pořad pro českou kuchyni. Žádná nedopečená kachna apod. Asi je to jako spousta věcí, peníze až v »poslední« řadě! Třeba poběží nějaká »krásná« telenovela. Ta nebude jistě drahá.“ Alexandra Šimková

„Mně a mé manželce vadí, že končí Babicovy dobroty na Nově. Máme návrh pro TV Nova – radši budeme hodinu koukat na Babicu než na pořad Rady ptáka Loskutáka.“ manželé Mikešovi




Přečtěte si
reiner
24. 1. 2012 • 11:28

kde pisatelé negativních příspěvků tohle zjistili. Je vidět, že jej bedlivě sledují. Já si neumím představit, že bych se jakkoliv vyjadřoval k pořadu, který mě nezajímá a na který nekoukám. Není nic jednoduššího, než přepnout. A Básníci, které Nova místo toho opakovaně uvádí vás baví? Já se za socku rozhodně považovat nemusím,občas se podívám, ale to neznamená, e podle toho také vařím. Je to každopádně zajímavější, než Prostřeno,kde se omílá neustále totéž. Z toho, jak vaří jeho hosté, se dá alesponˇ občas něco realizovat. Připomíná mi to hysterii,kterou kdosi rozpoutal proti Šeherezádě a nakonec jí po stažení davy sledovaly na You Tube v chorvatštině.

iiii
23. 1. 2012 • 11:50

K čemu mi je Ital,když se podle něj nedá vařit?Navíc stejně jeho pořad končí.. Pohlreicha sledovat nemusím kvůli jeho vulgaritě,takhle si zábavu nepředstavuju. Už slovo socka mluví za vás. Babica vaří někdy stylem nemáte tohle dejte tam tamto,ale uvařit se podle něj leccos dá. Je mi milejší než Ital,Pohlreich a Loskuták dohromady.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.