Legenda Jana Brejchová: Kvůli nemoci odsunuli oslavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Legenda Jana Brejchová: Kvůli nemoci odsunuli oslavu!

Jana Brejchová
Jana Brejchová

Legendární herečka a nejzářivější hvězda šedesátých let Jana Brejchová se v pátek dožila 72 let. Žádná oslava ji ale nečekala, svůj velký den strávila sama doma. Oslavu původně organizovala její dcera Tereza Brodská. Ta ale nakonec onemocněla.

„Mám těžkou střevní chřipku, takže se oslava bohužel musela posunout. Nerada bych na maminku prskla nějaký bacil. Ale příští týden se sejdeme celá rodina, včetně rodičů mého muže, a hezky to oslavíme,“ plánuje Brodská, jak své milované mamince udělat radost.

„My se vídáme velice často a pravidelně, takže to posunutí oslavy zas tak moc nevadí. Hlavně že pak budeme zase všichni spolu,“ těší se Brodská.

Zatímco Tereza je každou chvíli před seriálovou nebo filmovou kamerou, její maminka se naposledy objevila na place před třemi roky, kdy si zahrála v thrilleru režiséra Miloše Kohouta Oko ve zdi.

Následně u Brejchové propukla Parkinsonova choroba, která se dost podepisuje na její psychice. Herečka proto zcela výjimečně opouští svůj vršovický byt.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.