»Odvážný stydlín« Petr Nárožný: Fotil společně s prsatou sexbombou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Odvážný stydlín« Petr Nárožný: Fotil společně s prsatou sexbombou!

Petr Nárožný si focení s nahou modelkou užíval, ale zachoval se jako pravý gentleman – na odhalená prsa se ani nepodíval.
Petr Nárožný si focení s nahou modelkou užíval, ale zachoval se jako pravý gentleman – na odhalená prsa se ani nepodíval. (Jakub Ludvík)

Fotograf celebrit Jakub Ludvík (42) opět nezklamal a přinesl ve svém diáři pro rok 2012 pár vskutku pikantních fotografií. A některé české celebrity se před jeho objektivem odvázaly k věcem, které by od nich asi nikdo nečekal…

Tak třeba herečka Yvetta Blanarovičová (48) předvedla své dokonalé křivky, které by jí mohla závidět nejedna dvacítka, herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (44) dokonce odhodila stud úplně a vyfotila se zcela nahá!

„Byl to dost boj a myslím, že jsem nahá pózovala naposledy…,“ pravila Mahulena, která má obraz zatím opřený doma o zeď a na skobu jej pověsí až ve svém novém domě, který si staví…

Největším překvapením jsou ovšem dvě provokativní fotky herce Petra Nárožného (73), jehož provází pověst vrcholně seriózního, distingovaného až stydlivého pána.

Kdo by čekal, že někdy bude pózovat ve zlatém županu posetém flitry a s obřím křížem na krku, natož že zapózuje spolu s nahou sexbombou?! Jenže i v té chvíli pan Nárožný dokázal svou třídu i to, že je založením stydlín.

„Té modelce se ani jednou nepodíval na prsa, přísahám že ne!“ smál se Ludvík. „Petr je zkrátka profík každým coulem, fotilo se s ním jedna báseň,“ dodal fotograf, který svoje dílko ve čtvrtek večer pokřtil ve velkém stylu v Café Italia.



Přečtěte si
xell
22. 1. 2012 • 14:20

Tváří se, jak boží umučení, trochu lepší výraz by to chtělo pane Nárožný

hirimiri
22. 1. 2012 • 08:27

Nevím, jestli se to mužům líbí, ale prsa jsou už poněkud visací. Naopak, jak nemusím Bočanovou, ta fotka je moc hezká.

magie
21. 1. 2012 • 15:45

Tedy mne přešla chuť k jídlu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.