Prokletí rodiny Kostkových: Smrt a zklamání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Prokletí rodiny Kostkových: Smrt a zklamání!

Tereza Kostková s tatínkem Petrem Kostkou.
Tereza Kostková s tatínkem Petrem Kostkou. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, TV Prima)

Herecká rodina Kostkových v čele s Petrem Kostkou (73) a jeho ženou Carmen Mayerovou (67), kteří spolu mají taktéž herečku Terezu Kostkovou (35), působí jako jedna z nejšťastnějších rodin na zemi. Stále usměvaví, pohodoví, daří se jim… Ale tak tomu vždy nebylo. I oni za své místo na slunci museli osudu zaplatit krutou daň.

Kostka o první ženu přišel při autonehodě!

Laskavý úsměv charismatického herce Petra Kostky vůbec nenapovídá o tom, že ve svém nelehkém životě zažil to, co je noční můrou pro všechny muže. Málokdo ví, že jeho první manželka Ingrid Vavrouchová zemřela při těžké autonehodě. V té době už byl sice Kostka ženatý s Carmen Mayerovou, ale s Vavrouchovou měli dvě dcery – Zuzanu a Helenu. Kostka si tedy obě dcery vzal nastálo k sobě.

Jeho druhá manželka Carmen Mayerová tak pro něj byla nejen láskou, ale i spásou. „Ze dne na den jsem byla trojnásobnou maminkou a musela jsem si s tím nějak poradit. Nebyla, alespoň pro mě ne, žádná jiná cesta,“ vzpomíná na těžké období Mayerová, která měla z předchozího vztahu dceru Kateřinu. Společně s Kostkou pak měli ještě čtvrtou dceru – herečku Terezu Kostkovou.

Exotický původ Carmen Mayerové

Už jméno oblíbené herečky napovídá, že nejspíš nebude tou Češkou jako poleno. I její a Kostkova dcera Tereza je temperamentní, živelná a přitom pokorná, vyznává řád a respekt, za což mohou západní kořeny. „To je z maminčiny strany, moje babička byla Španělka, dědeček Němec,“ vysvětluje Kostková, na níž je znatelná nevšední krása se španělskými kořeny.

Po své mamince, která pocházela z baleárského ostrova Mallorca, je tedy Carmen španělské národnosti. Její matka Antonia Mar Torell Mir byla vdaná za německého malíře Karla Mayera. Carmen odmalička poslouchala vážnou hudbu, hrála na klavír a chodila do baletu. Ve dvanácti letech dokonce sestavila vlastní baletní program, na který jí maminka ušila krásné šaty. Jméno dostala podle hrdinky Bizetovy opery

Kostku zklamala dcera Zuzana

Svérázná dcera Petra Kostky z prvního manželství Zuzana (50) s otcem dlouhá léta nevycházela. Stály za tím spory s její dnes již bývalou přítelkyní. Ne snad že by Kostkovi vadila její odlišná sexuální orientace, na to je příliš moudrý a má životní nadhled. Se svou přítelkyní Janou Dolejšovou se Zuzana seznámila už v roce 1981.

V dobách, kdy se milovaly a jejich vztah fungoval, Zuzana Kostková na důkaz věrné lásky dokonce vyrobila i osobitý oddací list. Když ale Dolejšová onemocněla rakovinou, Kostková jí nepomohla a dokonce se na ni coby na přítěž vykašlala. Našla si jinou partnerku a z nemocnice musel expřítelkyni své dcery odvážet sám Petr Kostka!

A dnes jí navíc jeho dcera dluží tisíce… I nad to se ale po čase Petr Kostka povznesl.



Přečtěte si
soprad
22. 1. 2012 • 21:12

kecy.Prvni zena zemrela ve vane.Pan Kostka nevychazel a prvni pritelkyni Zuzany s Jarkou Stlukovou z Liberce.Tu druhou Zuzana jenom vyuzivala a nakonec okradla.

soprad
22. 1. 2012 • 21:12

kecy.Prvni zena zemrela ve vane.Pan Kostka nevychazel a prvni pritelkyni Zuzany s Jarkou Stlukovou z Liberce.Tu druhou Zuzana jenom vyuzivala a nakonec okradla.

soprad
22. 1. 2012 • 21:12

kecy.Prvni zena zemrela ve vane.Pan Kostka nevychazel a prvni pritelkyni Zuzany s Jarkou Stlukovou z Liberce.Tu druhou Zuzana jenom vyuzivala a nakonec okradla.

jity
21. 1. 2012 • 22:59

To se nikdy Carmen nepochlubila spíše naopak, jak proti babičkám si výchovu všech dcer prosadili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.