Daniela Kolářová: Skončila v domově důchodců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Daniela Kolářová: Skončila v domově důchodců!

Daniela Kolářová
Daniela Kolářová  (Profimedia.cz, TV Nova, Česká televize, Barrandov)

Herečka Daniela Kolářová (65) se kvůli neshodám v rodině ocitla v domově důchodců. Smutný osud tak může potkat i filmovou hvězdu.

Do domova důchodců se Kolářová naštěstí vypravila pouze v rámci natáčení seriálu Život je ples, v němž si zahrála důchodkyni Rozárku. Ta skončila ve starobinci kvůli vypočítavým příbuzným, kteří se jí necitlivě zbavili. Takové chování je ale podle Kolářové neobhájitelné. „V seriálu šlo o podvodné jednání a pro to omluva opravdu neexistuje,“ řekla herečka magazínu Aha+TV.

Roli důchodkyně Kolářová přijala bez dlouhého rozmýšlení a natáčení si užívala. „Zaujalo mě téma o seniorech. To je u nás neřešené společenské téma, týká se nebo se bude týkat každého z nás. Doufám, že by seriál mohl být jistým vzkazem do politiky,“ řekla Kolářová o seriálu Život je ples.



Přečtěte si
fizi
30. 1. 2012 • 10:25

jsem měla vždy moc ráda jako herečku,všechny role jsem jí "věřila".I teď vypadá dobře,jen nechápu,proč si něco nenechá udělat s těmi zuby,je to odpudivé.

jity
23. 1. 2012 • 09:58

madam Kolářová už by se v tom domově důchodců vytratila, vypadá tak na 75 let. Nechápu proč najednou by se měla zastávat důchodců, když po r.90 se netajila tím, že ji vadí báby z vesnic v divadle. Prý si jezdily do Prahy nakoupit a jejich umění nerozuměly. Chtěla aby do divadla chodili jen lidé z Prahy.

aronak
23. 1. 2012 • 09:51

Nevím, co říká o seniorech, vždyť ona je ve věku, kdy v budoucnu by musela ještě být v pracovním procesu a do důchodu by měla ještě hodně daleko. Tak co chce politikům vzkazovat. Oni už jistě odpověď znají: Za pár let nebudou žádné domovy pro důchodce potřeba, protože, pokud budou muset lidé chodit do důchodu až v 70 let (možná i déle), tak se tohoto věku nikdo nedožije.

pelagie
23. 1. 2012 • 09:05

kde jste sebrali termín starobinec, toto se používalo za první republiky.... dneska jsou to domovy pro důchodce, nebo penziony

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.