Marika Gombitová: Miro Žbirka ji chce zneužít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marika Gombitová: Miro Žbirka ji chce zneužít!

Jejich přátelství je ohroženo
Jejich přátelství je ohroženo (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Mária Rušinová)

Slovenská zpěvačka Marika Gombitová (55) se po letech mlčení odhodlala vystoupit v televizi a hned se k ní začali znát dřívější kolegové. Miro Žbirka (59) se na ní snaží přiživit.

Sotva legendární zpěvačka připustila návrat na pódia, hned se k ní začali hlásit lidé z hudebního showbyznysu, kteří o ni dlouhá léta nejevili zájem. Nejvíce ji pobouřila reakce Miro Žbirky, který prohlásil, že pro ni má plný šuplík písniček a těší se na společný duet. V minulosti ji přitom bojkotoval.

„Marika se mi svěřila, že pan Žbirka ji za posledních pět let nepřijel ani navštívit, ani jí nezavolal a nezeptal se, jak se má. A na Vánoce jí neposlal ani pohled, ani se neobtěžoval poslat SMS k novému roku,“ řekla Blesku blízká přítelkyně Gombitové.

Mariku to prý velmi mrzí, a to tím spíš, že se o ní Žbirka začal zajímat ve chvíli, kdy cítí zisk.



Přečtěte si
prvosienka
17. 8. 2014 • 22:20

no to sú ale novoty...pokiaľ viem,ona sama nechcelas nikým komunikovať,nikoho k sebe nepripušťala...žila v tom petržalskom byte jak kol v plote.. spieva krásne,to hej ..buď je to kačica novinarska,alebo no neviem čo...

danyka
18. 11. 2012 • 09:44

no, tak tomu nevěřím. Žbirka je slavný dost a Marika není hloupá. Myalím, že to je jen novinářská kachna, jako mnoho dalších informací v bulváru.

bibs_7
17. 11. 2012 • 21:17

Toto moze ta stara raspla mysliet naozaj vazne? ci je to len nesikovny a neohrabany pokus o nejaku tu PR navyse? Si myslim, ze sa Zbirka moze na tych jej 55 skalnych fanusikov tak ...zvysoka. Velebnosti. tej uz tiez dobre kvalitne prepina z toho pustovnickeho zivota.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.