Petr Nárožný: Česká televize zničila můj pořad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Nárožný: Česká televize zničila můj pořad!

Petr Nárožný se zlobí, jeho Komici nedopadli na jedničku...
Petr Nárožný se zlobí, jeho Komici nedopadli na jedničku... (Aha! – Martin Hykl)

Herec Petr Nárožný (73) není spokojený s tím, jak se Česká televize zachovala k jeho pořadu Komici na jedničku. Odsunula jej do pozdních hodin a šetří na výrobě, což se pochopitelně promítlo do jeho kvality.

Pořad S komiky na jedničku se přitom setkal s velkým diváckým ohlasem a televize proto natočila dalších deset pokračování. Petra Nárožného ale trápí fakt, že se jeho program na obrazovce objeví až těsně před 22. hodinou.

„Posunuli to pro mě z neznámých důvodů a tomu pořadu významně ublížili. Ale to je věc rozhodování televize a programového oddělení,“ postěžoval si magazínu Aha+TV.

Petr Nárožný ovšem není příliš spokojený ani s výsledným materiálem. Česká televize totiž snížila rozpočet a do pořadu se tak nedostaly záběry, které by v nich moderátor rád měl. Pořad chtěl zpestřit záběry z míst, která jsou s komiky spjatá, ale to mu z finančních důvodů nebylo umožněno.

„Rád bych cestoval více, jenže když se na těch dokumentech šetří, tak se moc cestovat nemůže! Kdyby se šetřilo méně, tak by v těch pořadech bylo méně mluvících hlav a více prostředí,“ pokračoval Nárožný ve své kritice.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.