Emília Vášáryová: Kvůli rodině chtěla seknout s herectvím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Emília Vášáryová: Kvůli rodině chtěla seknout s herectvím!

Emília Vášáryová
Emília Vášáryová (Radek Miča/MF DNES/Profimedia.cz.)

Slovenská herečka Emília Vášáryová (69) lituje toho, že si v mládí nevybrala jiné povolání. Divadlo, televize a filmy ji připravily o soukromý život.

Přestože se Emília během své padesátileté kariéry dočkala nadšených ovací publika i uznání kritiků, raději by si zvolila jiné povolání. Kdysi uvažovala, že bude operní zpěvačkou, architektkou, či květinářkou. Nakonec ale zvolila dráhu herečky, čemuž musela přizpůsobit svůj život.

„Herecká profese není pro ženy. Být každý večer kvůli představení mimo domov v době, kdy vás děti potřebují… Tisíckrát jsem uvažovala o tom, že toho kvůli rodině nechám a budu dělat něco jiného,“ řekla Vášáryová deníku Plus Jeden den.

Její touha skoncovat s herectvím byla nejsilnější v době, kdy se to u ní doma vyhrotilo a měla pocit, že ji rodina potřebuje. Emília ale zůstala věrná divadlu a filmu.



Přečtěte si
aveneta
21. 1. 2012 • 11:06

To jsou jen kecy...tisíkrát chtěla, ale nikdy to neidělala, jelikož peníze a sláva jsou opojné, tak madam Vašáryová alespoň takto nekecejte v době kdy jste již za zenitem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.