Agáta Hanychová nejí a plešatí! Je za tím anorexie? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Agáta Hanychová nejí a plešatí! Je za tím anorexie?

Agáta má problém, vypadávají jí vlasy...
Agáta má problém, vypadávají jí vlasy... (Martin Hykl, David Kundrát)

Pokud to bude Agáta Hanychová (26) nadále přehánět s hubnutím, příští kolekci může nafotit leda tak s parukou... nebo v čepici.

Když Agáta dorazila společně se svým partnerem Mirkem do baru Zlatý strom, nešlo přehlédnout její řídnoucí vlasy. Snaha po hubené postavě se už začíná na jejím těle nepříznivě projevovat.

Hanychová je hubnutím přímo posedlá a štíhlé tělo je pro ni důležitější, než půlroční syn Kryšpín. Nedávno prohlásila, že by ženy měly dbát především o sebe, a ne o miminko, které jim vztah neudrží.

S péčí o sebe to ale tak přehnala, že jí začaly vypadávat vlasy. Svou váhu by ráda dostala na 45 kilo, což ale představuje hazard se životem. Pokud to s ní takhle půjde dál, touha po nízké váze přeroste v anorexii.



Přečtěte si
zlobit
20. 1. 2012 • 16:21

Ono je rozdíl jestli hledá práci nebo zaměstnání.

mondego
20. 1. 2012 • 10:58

hillarka--co příspěvek, to naprostý nesmysl a blábol!!!!!!!

illis
19. 1. 2012 • 22:01

časté diety mají vliv na disharmonii vnitřního prostředí, vždy chybí některý z vitaminů, kterých je velká řada a jejich různé podskupiny. Nemohu říct, že v době po porodu by mi výrazně padaly vlasy, ale také jsem dříve držela docela často diety a vlasy začaly padat. Lékař mi to potvrdil a od té doby se řídím jeho radami a ne dietami. Na super cz. mne pobavil článek o její matce Žilkové, která hledá prostřednictvím super.cz dobře placenou práci pro Agátina bratra Honzu. Fakt už neví, jak by tu protekci nejlépe využila . V Praze je tolik práce, že si může Honza i vybrat, aby měl více šancí, měl by dokončit školu, na kterou se vykašlal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.