Zlaté glóby 2012: Komu to slušelo nejvíce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zlaté glóby 2012: Komu to slušelo nejvíce?

Kdo zazářil na Zlatých glóbech?
Kdo zazářil na Zlatých glóbech? (koláž Ahaonline.cz)

Udílení Zlatách globů není pouze ocenením hereckých talentů, ale především ostře sledovanou módní přehlídkou za účasti filmových hvězd. V čem letos dorazila Angelina Jolie, Kate Winslet a Natalie Portman?

Hvězdou večera byla Meryl Streep, která si odnesla Zlatý globus za ztvárnění Margaret Thatcherové ve filmu Železná lady. Na slavnostní večer zvolila model úměrný jejímu věku a nezastínily ji ani podstatně mladší herečky.

Kate Winslet, která se z ceny radovala díky televiznímu seriálu Mildred Pierce, dorazila v čebo-bílých šatech a opět uzkázala, že se vyzná v móodních trendech. Pozadu nezůstala ani herečka Charlize Theron, který zazářila především díky výstavnímu dekoltu.

O pořádný rozruch se v Los Angeles postarala Kelly Osbourne. Vylepšila se šedivým přelivem a dobrovolně tak zestárla o několik let.

Podívejte se v galerii, v jakých šatech na udílení Zlatých glóbů dorazila Madonna, Natalie Portman, Reese Witherspoon či Heidi Klum a hlasujte v anketě, komu to podle vás slušelo nejvíc!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.