Tablo »spasitelů« Ivety Bartošové: Kdo všechno se také na nešťastné zpěvačce snažil přiživit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tablo »spasitelů« Ivety Bartošové: Kdo všechno se také na nešťastné zpěvačce snažil přiživit...

Jaroslav Šimek
Jaroslav Šimek (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Vážně je důvěřivá trumpeta. Přitom se už tolikrát spálila! Zpěvačka Iveta Bartošová (45)? Beznadějný případ. Zase prahne po vdavkách, k oltáři si prý povede samozvaného bodyguarda a bývalého strážníka Josefa Rychtáře (52).

A k tomu vyhlásila již několikátý restart kariéry. Pomoct jí má úplně neznámý chorvatský zpěvák Filip Lukas.

Vždycky se na ni přilepí někdo, kdo jí chce údajně pomoct, přitom mu jde o jedno – jen se zviditelnit. Zoufalka Iveta je magnet na podivné typy. Bože, jak je naivní. Jako by měla potřebu bizarní společnosti. Na druhé straně i ona umí partnera pěkně vysát a pak odkopnout…

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Chorvat Filip Lukas má prý v plánu s Ivetou natočit cédéčko. „Budu s Ivetou spolupracovat. Chceme natočit album s předělávkami známých písní,“ prozradil Aha! diskotékový muzikant, kterého v Česku nikdo nezná. Označuje se za celebritu, která prý byla před osmi lety velkým objevem Chorvatska.

„Doufám, že jí pomůžu dostat se opět na vrchol,“ věří si stejně jako předešlí spolupracovníci v čele s Jarkem Šimkem, který Bartošové napsal »hit« Heja, heja. I Šimka ale Iveta po nějaké době vykopla.

Jaroslav Šimek (37)

Shimi pro Ivetu složil píseň Heja, heja, o které si kdekdo myslel, že to snad musí být parodie. Comeback se nekonal, jen ponižující trapas. Iveta s ním zpřetrhala veškerou kokomunikaci.

Petr Filinger (36)

Fyzioterapeut přezdívaný Šaman pomáhal Ivetě dát se do kupy fyzicky i psychicky. Dokonce se spekulovalo, jestli nejsou milenci. Jenže ani on se dlouho u Ivety neohřál. Přestala mu brát telefony.

Lukáš Rejmon (26)

Bývalého gay pornoherce zaměstnala na jednu chvíli i jako svého mluvčího a manažera. Spravoval její profil na Facebooku, ale netrvalo dlouho a Iveta pochopila, že se jejím prostřednictvím jen zviditelňuje, a vymazala ho ze svého života

Zdeněk Kubík (39)

Producent filmu Hranaři, do kterého měla Bartošová na-zpívat vokály, na jejím jménu postavil marketink tohoto snímku. Jenže spolupráce nakonec nedopadla, jelikož Kubík dodal zpěv po uzávěrce.

Martin Wolf (36)

Dohnala ho do blázince. Dělal jí řidiče a chvíli i manažera, ale neustál zpěvaččiny výkyvy nálad, když s ní trávil dny i noci. Nakonec se prý sám z celé situace zhroutil a skončil na psychiatrii.

Domenico Martucci (35)

Italský hrabě, se kterým Bartošová čtyři měsíce chodila a chtěla si ho vzít, se dušoval, jak jí zachrání život i kariéru. Liboval si ve slávě, kterou mu vztah s Ivetou přinesl. Vytruboval i pikantní podrobnosti o jejich vztahu.

Theodor Hoidekr (25)

Bývalý Ivetin doprovodný tanečník vymýšlel hrůzné choreografie k písním od Šimka. Spolupráci si nemohla vynachválit do té doby, než zjistila, že má poměr s jejím manažerem Martinem Wolfem.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
pavucinka
13. 10. 2013 • 17:21

Někdy byly kříže, někde se kamenuje, jindy se upalovalo, sekaly se hlavy , Juru Janošíka pověsili páni,nikoli lůza. Je asi dobré nezječdnodušovat,protože je třeba více myslet, život je trochu složitější.. Aurčitě je dobré uklízet včas chlévy, aby nám nevznikal pověstný Augiášův chlév / Bible/ Tady je už dokonce i déle než 40 roků, něco přes 60 let se hromadilo neřádstvo, takže to bude značná práce. Určitě to za jedné vlády ani za jedné generace =uplně nezvládnme , ale bylo by dobré s tím konečně začít a nenechat se šálit žádostmi o nemístnou toleranci/ špinavých penět napříkald/, upravit zákony, měřit všem stejným metrem. Tohle byla jen velmi nepovedená hra na demokracii.

jiriforman
18. 1. 2012 • 15:15

Lůza, jako jsi ty, vždycky ráda věšela.

jiriforman
18. 1. 2012 • 15:13

A to mám mít strach jako z tebe? No, nebuď směšný. I když od takové lůzy, jako jsi ty, člověk opravdu neví co čekat. A lůza vždycky rády věšela.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.