Jiří Menzel se u Krause bál, že bude bit. Proč? Líbal polonahou sexbombu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jiří Menzel se u Krause bál, že bude bit. Proč? Líbal polonahou sexbombu!

Jiří Menzel se na vnadnou Slovenku lačně vrhl.
Jiří Menzel se na vnadnou Slovenku lačně vrhl. (Reprofoto TV Prima)

Režisér Jiří Menzel (73) se při natáčení dnešního dílu Show Jana Krause (58) řádně odvázal. I tentokráte se nechal unést svou vášní pro mladičké krásné ženy a s rudou rtěnkou na rtech se jal jednu polonahou slečnu olíbávat! Pěkně si ale zavařil, dívku doprovázel její přítel. „Budu bit…,“ zhodnotil lakonicky situaci Menzel.

Oscarem ověnčený Menzel v sobě nezapřel donchuána. Jakmile se na slavnou červenou pohovku vedle něj přivlnila mladičká mistryně Slovenska v bikini fitness Marína Hámová oděná jen do titěrných plavek, Menzel se přestal ovládat.

Přesedl si hned vedle ní, podepsal se jí na holou kůži a vůbec po jejím vnadném těle fascinovaně kreslil. V rozšafné náladě si nechal dokonce namalovat rty rudou rtěnkou a takto ozdoben se požitkářsky jal líbat nahé tělo slovenské krásky! Tu přitom doprovázel přítel! „Já vás pak seznámím!“ chechtal se Kraus.



Přečtěte si
marcela47
14. 1. 2012 • 21:40

Menzel to co předvedl u Krause přesně odpovídal tomu co dělají někteří senilní dětci. Hamba mu.

daiena
14. 1. 2012 • 03:37

vtipně občas s Honzou doplnili mezery. Určo o silikonovou slečnu nestál a sexbomba to tak nebyla, v ksichtíku bylo dítkoslečna hezké, jj .). Aha, ha-ha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.