Lucie Vondráčková poprvé od porodu o synovi: Už má hokejovou výstroj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lucie Vondráčková poprvé od porodu o synovi: Už má hokejovou výstroj!

Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem
Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem (pro Aha! – Vera Varley, ara)

Měsíc po porodu Lucie Vondráčková (31) poprvé otevřeně promluvila o svých mateřských zkušenostech. Syna Matyáše si maximálně užívá a nyní má jediný plán – být mámou na plný úvazek.

Lucie si v poslední době moc neodpočine, protože Matyáš o sobě dává neustále hlasitě vědět. „Budí se, ať je den nebo noc. Má to zatím všechno pomotaný a my s ním. Nikdo nespí a on se tomu směje, pořád,“ napsala Lucie z Kanady v chatu na serveru iDnes.cz

Kvůli Matyášovi jdou všechny pracovní povinnosti stranou a Lucie má jasný cíl: „Teď tady mám roli v seriálu zhruba do konce života. Jmenuje se Matyášova máma.“ Rodinu s Tomášem Plekancem by Lucie ráda v budoucnu ještě rozšířila. „Necháme na osudu co naplánuje. Ale jedno snad ještě bude,“ řekla na téma děti.

Bude z Matyáše zpěvák po mamince, nebo hokejista po tatínkovi? „Zatím to vypadá na Otesánka,“ zavtípkovala Lucie, pro niž je Tomáš Plekanec osudovým mužem. „Čekali jsme na sebe oba dost dlouho, tak snad jsme se nespletli,“ řekla o svém manželovi zpěvačka, která bude od zítřka k vidění v kinech v thrilleru Labyrint.

Malý Matyáš má už od prvních dní k tatínkovi blízko. „Už má brusle, chrániče, hokejku i helmu a zítra jde na trénink," dělala si nepochybně legraci Lucie.



Přečtěte si
lukreciaborgia
12. 1. 2012 • 13:24

Co když je to zase tajné?Neměli byste o Vondráčkových nic tisknout.Jedna se soudí a druhá všechno tají tak,že posílá fotky a zprávy do Blesku.Bože ,to je familie.

bobina
12. 1. 2012 • 11:09

Bacha,aby jsi neupadl,jsi blbě opřený o lopatu proroku !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.